ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σουντανί: "Και το έβδομο γκολ έντονα θα το πανηγύριζα"

Σουντανί: "Και το έβδομο γκολ έντονα θα το πανηγύριζα"

Ο Χιλάλ Σουντανί δήλωσε ότι κάθε γκολ που σημειώνει το γιορτάζει με έντονο τρόπο, ενώ αποκάλυψε τι του είπε ο συμπατριώτης του Μπενζιά πριν από το ματς με τη Λαμία, που ολοκληρώθηκε με νίκη (2-0) του Ολυμπιακού.

MVP ήταν ο Χιλάλ Σουντανί στο 2-0 σε βάρος της Λαμίας. Ο Αλγερινός έκανε το 1-0 για την ομάδα του, ενώ ήταν μέσα στις περισσότερες ευκαιρίες. Μετά τον αγώνα υποστήριξε ότι πάντα πανηγυρίζει έντονα τα γκολ του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: " Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζουμε με θετικότητα την ζωή. Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη. Είναι σημαντικό για εμένα ότι κατάφερα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα. Ζητούσαμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια ομάδα που θα έπαιζε κλειστά. Θέλαμε να παίξουμε από τα πλάγια. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε. Μπορώ να παίξω δεξιά και δίπλα στον Ελ Αραμπί.

Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις. Ο λόγος που κερδίσαμε είναι ότι προσαρμοζόμαστε σε ό,τι μας ζητάει ο προπονητής. Μου είχε πει ο Μπενζιά ότι θα σκοράρω. Είμαστε πολύ φίλοι, είμαστε συμπαίκτες και στην Εθνική Αλγερίας. Με πείραζε. Μου έλεγε ότι θα σκοράρω από πριν. Δεν ήμουν καθόλου θυμωμένος για την ευκαιρία που έχασα. Ήξερα πως αν είμαι συγκεντρωμένος και θετικός θα καταφέρω να σκοράρω. Αν επιμένεις στο τέλος δικαιώνεσαι.

Είμαι χαρούμενος όταν οι στατιστικές με δείχνουν μέσα στο παιχνίδι. Ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή. Μου είχε πει να κινούμαι δεξιά και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά. Και χαίρομαι που έκανα ότι μου ζήτησε. Γιορτάζω τα γκολ με έντονο τρόπο. Μου αρέσει να σκοράρω. Ακόμα και αν πρόκειται για το έβδομο γκολ πάντα πανηγυρίζω έντονα. Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο και αυτό έκανα. Ακόμα και αν είχα πετύχει το πρώτο γκολ και έβαζα ξανά το δεύτερο το ίδιο θα πανηγύριζα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ