ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σουντανί: Έκτος σκόρερ στην ιστορία της Αλγερίας

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιλάλ Σουντανί είναι πλέον ο έκτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αλγερίας. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε την Πέμπτη (14/11) για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια και πέντε μήνες.

Η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Χιλάλ Σουντανί με τον Ολυμπιακό είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί στην εθνική Αλγερίας. Ο 32χρονος, μάλιστα, συνδύασε την επιστροφή του με γκολ.

Το βράδυ της Πέμπτης (14/11) έκανε το 4-0 κόντρα στη Ζάμπια, παιχνίδι που ολοκληρώθηκε τελικά στο 5-0. Εκτός από το γεγονός ότι αγωνίστηκε στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα για πρώτη φορά μετά από 525 μέρες, σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 891 μέρες (2 χρόνια, 5 μήνες, 8 μέρες).

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στη Super League (5 γκολ) έχει φτάσει τα 23 τέρματα σε 50 συμμετοχές με την εθνική Αλγερίας και αποτελεί πλέον τον έκτο σκόρερ στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Μπροστά του βρίσκονται οι Αμπντελχαφιντ Τασφαούτ, Ισλάμ Σλιμανί, Ραμπάχ Ματζέρ, Λακντάρ Μπελουμί και Τζαμέλ Μενάντ.

Μετά την επικράτηση επί της Ζάμπια ο Σουντανί ανέφερε: "Ευχαριστώ τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε. Είχα καιρό να σκοράρω με την εθνική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ