ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σουλούκου: "Αυτονόητο ότι δεν διαγράφεται η σεζόν που κύλησε"

Σουλούκου: "Αυτονόητο ότι δεν διαγράφεται η σεζόν που κύλησε"

Η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, υποστήριξε ότι ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο τέλος στο ελληνικό πρωτάθλημα, η σεζόν που έχει ήδη κυλήσει "αυτονόητα δεν μπορεί να διαγραφεί".

Η Λίνα Σουλούκου μίλησε στην εκπομπή "MEGA Sports Weekend" για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο με την αναστολή των αγώνων, για την προτεραιότητα της UEFA που είναι η ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, αλλά και για την ελληνική Super League.

Η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού ανέφερε: "Είναι αυτονόητο, δεν στέκει λογικά, ούτε νομικά, ούτε σε κανένα επίπεδο κανονιστικό να πει κανείς ότι διαγράφεται το σύνολο μιας σεζόν που έχει κυλήσει. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει και ένα μεγαλύτερο αβαντάζ σε σχέση με τα υπόλοιπα, έχει ολοκληρώσει πλήρως την κανονική αγωνιστική περίοδο. Αν ήμασταν στην περσινή αγωνιστική περίοδο, θα είχαμε κανονική ανάδειξη πρωταθλητή μετά το πέρας δύο γύρων, που όλες οι ομάδες έχουν συναντηθεί μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας".

Σε ερώτηση για το τι θα συνεπαγόταν ενδεχόμενη οριστική διακοπή της Super League και για το γεγονός ότι κάποιες ομάδες , απάντησε: "Προφανώς και το ενδεχόμενο της οριστικής διακοπής δεν μπορεί να αποκλειστεί. Είναι στο τραπέζι αλλά είναι το απευκταίο. Θα συρθούμε σε αυτό μόνο αν οι λόγοι της δημόσιας υγείας και οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν. Καταλαβαίνω τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς κάποιων ομάδων, όμως επαναλαμβάνω ότι το ζητούμενο είναι να μείνουμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού ενός πρωταθλήματος, η UEFA θα εξετάσει το δικαίωμα συμμετοχής των ομάδων που προέρχονται από αυτά τα πρωταθλήματα, στις δικές της διοργανώσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρινάκης: "Καθαρές λύσεις με ανάδειξη πρωταθλητή και όχι τελείες και παύλες"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ