ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σοβαρές πιθανότητες για Λεμονή στον Ολυμπιακό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βάλει κάτω τα πράγματα στο θέμα του προπονητή και πλέον ο Τάκης Λεμονής ως γνώστης των κόκκινων αποδυτηρίων, παίζει πολύ σοβαρά για να αντικαταστήσει τον Μπέσνικ Χάσι όχι μόνο για την Γιουβέντους, αλλά έως το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θα έχει προπονητή το απόγευμα της Δευτέρας (25/9) και πλέον συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Τάκης Λεμονής στον κόκκινο πάγκο.

Ναι μεν υπάρχουν ένα σωρό προτάσεις για ξένους τεχνικούς, με πρώτο-πρώτο τον Γκουστάβο Πογέτ που θέλει να κάτσει στον πάγκο των "ερυθρολεύκων", αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται να επικρατεί η άποψη ότι καλό θα είναι να βρεθεί ένας άνθρωπος που γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στον σύλλογο.

Από τον Ολυμπιακό δεν διαρρέει το παραμικρό παρά μόνο τα όσα έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς στο facebook, προαναγγέλοντας ουσιαστικά εξελίξεις για σήμερα.

Από την άλλη δεν γίνεται να παραγνωρίσουμε ότι υπάρχει μία αίσθηση τις τελευταίες ώρες ότι ο Λεμονής "παίζει" πλέον πολύ σοβαρά για να διαδεχτεί τον Χάσι, όχι μόνο για το ματς με την Γιουβέντους, αλλά γενικότερα για τη σεζόν. Δεν θα είναι δηλαδή υπηρεσιακός τεχνικός.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν έχει σοβαρές πιθανότητες, αλλά ακόμα τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ