ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σολδάνο: "Με δελεάζει η προοπτική να παίξω στην Ελλάδα"

Σολδάνο: "Με δελεάζει η προοπτική να παίξω στην Ελλάδα"
Σολδάνο

Ο Αργεντινός επιθετικός Φράνκο Σολδάνο δήλωσε ότι τον δελεάζει η προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την ομάδα με τη μεγαλύτερη δύναμη. (VIDEOS)

Το Σάββατο (11/8) η Ουνιόν Σάντα Φε τέθηκε αντιμέτωπη με την Αλντοβίσι για το πρωτάθλημα της Αργεντινής και νίκησε 1-0 χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 79ο λεπτό ο υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού, Φράνκο Σολδάνο. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να αποκτήσουν τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος μετά το ματς τοποθετήθηκε δημόσια για την πιθανότητα να παίξει στην Ελλάδα με τους Πειραιώτες.

Ο Σολδάνο όταν κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του, ανέφερε: " Μερικά πράγματα με κάνουν να γελάω. Με έχουν... πουλήσει πολλές φορές, μου φαίνεται ότι είναι παιχνίδια δημοσιογράφων και ατζέντηδων. Ουδέποτε επιβεβαιώθηκε ότι πουλήθηκα στην Ατλέτικο Νασιονάλ, στη Λεβάντε ή στην Ελλάδα. Μέχρι τις 24 Αυγούστου υπάρχει καιρός".

Όταν ρωτήθηκε για την προοπτική να παίξει στην Ελλάδα, απάντησε: "Ναι, με δελεάζει η προοπτική, νομίζω ότι υπάρχει καλή πιθανότητα. Υπάρχουν εναλλακτικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και η ομάδα με το καλύτερο όνομα και τη δυναμική είναι ο Ολυμπιακός, μια ομάδα με ιστορία στην Ευρώπη που αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτές τις τέσσερις μέρες, όμως, είπα στους ανθρώπους μου να μην λένε τίποτα για το όλο θέμα, γιατί διαφορετικά θα είναι δύσκολο να αγωνίζομαι και να αφοσιωθώ στην Ουιόν Σάντα Φε". Δείτε το χθεσινό γκολ του Σολδάνο, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ