ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Social media σε ερυθρόλευκο φόντο

Social media σε ερυθρόλευκο φόντο

Το ποστάρισμα της ΠΑΕ ενόψει Γιουνγκ Μπόις, οι νέες καλαμίδες του Λεάλι και η φωτογραφία των Καπίνο - Φορτούνη. Δείτε τα social media της Τρίτης (22/11) σε ερυθρόλευκο φόντο.

Αντίστροφα μετρά η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Πέμπτης (24/11, 22:05) με την Γιουνγκ Μπόις στο Φάληρο και ανάλογο ήταν το ποστάρισμα στο επίσημο λογαριασμό των "ερυθρολεύκων" στο instagram.

"Δύο ημέρες έμειναν", ήταν το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία - προαναγγελία με πρωταγωνιστή τον Νικόλα Λεάλι.

Ο Ιταλός γκολκίπερ με τη σειρά του ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram με τις καλαμίδες και τα γάντια που θα φοράει στην αναμέτρηση με την Γιουνγκ Μπόις.

Τα γάντια φέρουν το όνομα του στο ύψος του καρπού. Στην μια καλαμίδα φιγουράρει το πρόσωπο ενός λιονταριού με φόντο το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και στην άλλη ο Νικόλα Λεάλι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Στέφανος Καπίνο, που βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης μετά την θλάση που υπέστη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ανέβασε με τη σειρά του μια φωτογραφία όπου ποζάρει παρέα με τον Κώστα Φορτούνη στο περιθώριο μιας επίσημης φωτογράφισης της ομάδας.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός επίσης πόσταρε φωτογραφία από την ίδια περίσταση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε επίσης και μια φωτογραφία οπαδού των Πειραιωτών από την Αφρική και συγκεκριμένα από την Άκρα της Γκάνας.

#olympiacos #countdown #football #soccer #karaiskaki #passion #match #piraeus #greece #mistamatas #oloistonao #leali #europaleague #legend #UEL #OLYYB @nik_lea93 @bscyb_offiziell

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις



Let's Go!!! EuropaLeague with my new amazing @gl_sport_official #thanks #ready #avanticosi

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nicola Leali (@nik_lea93) στις



Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kapinostefanos (@kapinostefanos) στις





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ