ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπογράφει στην Αζαξιό ο Λάτσι

Υπογράφει στην Αζαξιό ο Λάτσι
Λάτσι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Καζίμ Λάτσι που ανήκει στον Ολυμπιακό, δοκιμάζεται στην Αζαξιό. Την Πέμπτη (13/7), μάλιστα, έπαιξε σε φιλικό απέναντι στη Μπεζιέ και σκόραρε. Οι Γάλλοι θα τον αποκτήσουν ως δανεικό.

Στις προπονήσεις της Αζαξιό συμμετέχει εδώ και μερικές μέρες ο Καζίμ Λάτσι. Ο Αλβανός χαφ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, βρίσκεται στη Γαλλία και δοκιμάζεται στην ομάδα της Κορσικής. Μάλιστα την Πέμπτη (13/7) έπαιξε στο νικηφόρο (4-1) φιλικό απέναντι στη Μπεζιέ και σημείωσε το δεύτερο τέρμα της Αζαξιό.

Ο 21 ετών μέσος όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί από τον σύλλλογο που μετέχει στη Ligue 2. Αν κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του, που είναι και το πιθανότερο σενάριο, αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες, ενώ θα μπει οψιόν αγοράς.

Το περασμένο εξάμηνο ο Λάτσι έπαιζε στον Λεβαδειακό (11 συμμετοχές), ενώ το πρώτο της μισό ήταν στον ΑΠΟΕΛ. Ο νεαρός προέρχεται από την ακαδημία των Πειραιωτών. Στους "ερυθρόλευκους" έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Μέσα στις επόμενες μέρες θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις.

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ