ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκέψεις για οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα ο Χάσι

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι στις... ψευτοδοκιμές που έκανε στο Ρέντη το βράδυ της Παρασκευής (18/8) άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται να προφυλάξει μέχρι και τον Ρέτσο κόντρα στην ΑΕΛ (19/8, 21.30).

Είχε προαναγγείλει rotation ο Μπέσνικ Χάσι στο αποψινό ματς με την ΑΕΛ (19/8, 21:30). Απολύτως φυσιολογική η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς τεχνικού του Ολυμπιακού, μιας και το σημαντικότερο παιχνίδι δεν είναι αυτό με τους Θεσσαλούς, αλλά η ρεβάνς με την Ριέκα.

Για να αποφύγει λοιπόν τα... καρδιοχτύπια σε καμιά κλοτσιά που μπορεί να δεχτούν οι βασικές του μονάδες στο ματς με τους Θεσσαλούς, σκοπεύει να αλλάξει ακόμα και τα 8/11 της ενδεκάδας που είχε επιλέξει στο 2-1 με τους Κροάτες.

Ήδη οι πέντε είναι έξω. Ο Μπεν εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής που κουβαλάει από τον Πανιώνιο, ενώ στην εξέδρα θα κάτσουν οι Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Κούτρης και Οφόε.

Το πιθανότερο είναι να δούμε και τους Μάριν, Καρσελά στον πάγκο, ενώ σε κάποιες... ψευτοδοκιμές που έκανε το βράδυ της Παρασκευής (18/8) ο Χάσι στο Ρέντη, δείχνει να σκέφτεται το δίδυμο Σισέ – Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας και να κρατήσει επίσης στον πάγκο τον Ρέτσο.

Με λίγα λόγια λοιπόν δεν αποκλείεται να μείνουν μόνο τρεις στην ενδεκάδα από αυτούς που ξεκίνησαν κόντρα στην Ριέκα. Ο Καπίνο, ο Ζιλέ και ο Σεμπά.

Λαμβάνοντας υπόψη τα όσα άφησε να εννοηθούν ο Χάσι στην τελευταία προπόνηση, ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα, οι Φιγκέιρας, Σισέ, Βούκοβιτς και Μίλιτς στην άμυνα (σ.σ. ο Κροάτης θα κάνει ντεμπούτο σε επίσημο ματς των “ερυθρολεύκων), οι Ζιλέ και Ανδρούτσος κατά πάσα πιθανότητα στα χαφ, οι Πάρντο (δεξιά), Φορτούνης και Σεμπά (αριστερά) στην μεσοεπιθετική γραμμή και ο Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Αυτοί οι έντεκα δείχνουν να έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Ξεκάθαρα ενδεκάδα δεν έχει “φωτογραφίσει” ο Χάσι και σύμφωνα με τα όσα έκανε με την Ριέκα, πάντοτε κάτι κρατάει κρυφό και δεν διαρρέει στο 100% την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει την επόμενη μέρα στο ματς.

Να θυμίσουμε ότι την 20μελή αποστολή αποτελούν οι: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρσελά, Σισέ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Ζιλέ, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ