ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Ισως έκλεισε ο κύκλος μου στον Ολυμπιακό"

Ρομπέρτο: "Ισως έκλεισε ο  κύκλος μου στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

“Ίσως έφτασε η στιγμή να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένας άλλος. Δεν ξέρω αν θα είναι στην Ισπανία”, είπε ο Ρομπέρτο σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα του εξωτερικού.

Εδώ και δύο μήνες σέρνεται μία ιστορία στην Ισπανία ότι ο Ρομπέρτο πολύ δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό. Τελικά, ήρθε σήμερα (4/3) μία συνέντευξη του ίδιου του γκολκίπερ για να ανάψει φωτιές. Ουσιαστικά, με τις δηλώσεις του στην ισπανική έκδοση του goal.com σαν να προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι.

“Μου λείπουν πολλά πράγματα από την Ισπανία. Σίγουρα θα επιθυμούσα να πάω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως το ισπανικό. Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα που κατακτάει τίτλους, παίζει στην Ευρώπη, αλλά νομίζω ότι ίσως να έφτασε η στιγμή να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένας άλλος. Δεν ξέρω αν θα είναι στην Ισπανία. Θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα γίνουν. Σίγουρα όμως θα ήθελα να γυρίσω”, είπε μεταξύ άλλων.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα έχει αρκετή δουλειά ο μάνατζέρ του το καλοκαίρι απάντησε: “Ποτέ δεν ξέρεις. Όπως δεν ήξερα όταν ήρθα στην Ελλάδα πως θα μείνω για τρία χρόνια. Αν υπάρχει ενδιαφέρον, θα το εξετάσουμε”.

Ρομπέρτο: "Ισως έκλεισε ο  κύκλος μου στον Ολυμπιακό"

Επίσης μίλησε και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ : “Μοιάζουν δυστυχώς φυσιολογικά όλα αυτά που έγιναν. Ο αγώνας ήταν καλός. Προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ και εμείς ανατρέψαμε το σκορ. Ζήτησαν ένα πέναλτι στο 84', ο διαιτητής δεν το έδωσε και οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Τα έχω ξαναδεί όλα αυτά. Εμείς ήμασταν προστατευμένοι, αλλά πώς μπορεί να νιώθει κάποιος ασφαλής όταν πετούν πέτρες; Δεν φοβηθήκαμε, αλλά δεν ήταν και κάτι ευχάριστο”.

Για το αν έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους σκηνικά απάντησε : “Το χειρότερο είναι όταν φτάνεις στο σημείο να μη σε εντυπωσιάζουν αυτά τα πράγματα και τα βλέπεις σαν κάτι φυσιολογικό, σαν κάτι ασήμαντο. Έπρεπε να δώσουμε μεγάλη σημασία. Δυστυχώς συνηθίζεις σε αυτά τα πράγματα».

Για την ευρωπαϊκή πορεία είπε: “Η νίκη επί της Άρσεναλ κι αυτές επί της Ντίναμο, αλλά και το ανταγωνιστικό πρόσωπο με την Μπάγερν δημιούργησαν πολύ μεγάλες προσδοκίες. Είχαμε δύο μεγάλες απογοητεύσεις με την ήττα μας από την Άρσεναλ και τώρα τον αποκλεισμό στο Europa League. Η δεύτερη ίσως ήταν πιο επώδυνη, γιατί θέλαμε να προχωρήσουμε. Όμως κανείς δεν σου εγγυάται την επιτυχία”.

Από την πλευρά του ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, ξεκαθάρισε μέσω τοποθέτησής του στο Facebook πως ο Ρομπέρτο εξέφρασε μία ειλικρινη του επιθυμία, υπογραμμίζοντας πως οι συνθήκες στα ελληνικά γήπεδα απωθούν τους ποδοσφαιριστές από το να αγωνίζονται εδώ.

"Επειδή πλέον κάποιοι είναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, σχετικά με τις δηλώσεις του Ρομπέρτο να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Ο Ρομπέρτο είπε την αλήθεια! Εσείς δε θα σκεφτόσασταν να γυρίσετε στην πατρίδα σας;

Πως δηλαδή ο Ρομπέρτο και οι ποδοσφαιριστές της κλάσης του θα θέλουν να παίξουν σε μια χώρα που κινδυνεύουν στα γήπεδα-ζούγκλες και που οι πολιτικοί της, στερούν τα αθλητικά επιτεύγματα που κατακτούν στα γήπεδα;", ήταν το σχόλιό του στη σελίδα του στο Facebook.

Επειδή πλέον κάποιοι είναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, σχετικά με τις δηλώσεις του Ρομπέρτο να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Ο Ρομπέρτο είπε την...

Posted by Konstantinos Karapapas on  Friday, March 4, 2016

Διαβάστε ακόμα:

Ρομπέρτο... κουλτούρα να φύγουμε

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ