ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκέψεις να μπει ενδεκάδα ο Τουρέ με Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε τον Γιαγιά Τουρέ και δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμη και στο αρχικό σχήμα του πρώτου ματς του Ολυμπιακού για το Κύπελλο με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (27/9, 21.30).

Ο Πέδρο Μαρτίνς άνοιξε εν μέρει τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποίησε στον Ρέντη για την αποψινή αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (27/9, 21.30). Πρώτα απ’ όλα βάσει και της 18άδας που ανακοίνωσε, η ενδεκάδα θα είναι αλλαγμένη κατά… 11/11 συγκριτικά με αυτή του Πανιωνίου, καθώς όσοι ξεκίνησαν στη Ν. Σμύρνη θα πάρουν ανάσες ενόψει ΠΑΟΚ. Μαζί τους φυσικά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Από εκεί και πέρα, το μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν θα ξεκινήσει βασικός ο Γιάγια Τουρέ ή όχι. Στις τελευταίες δοκιμές ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε να εννοηθεί ότι προορίζει τον Ιβοριανό για ενδεκάδα και μάλιστα στη θέση του Φορτούνη.

Στη συνέχεια, έκανε κάποιες δοκιμές και αντί του Τουρέ έβαλε τον Νάτχο σε ρόλο επιτελικού χαφ. Έδωσε με λίγα λόγια μία εντύπωση ότι ο Τουρέ θα μπει βασικός και θα αντικατασταθεί στο ημίχρονο από τον Ισραηλινό. Άλλωστε, ο 35χρονος Αφρικανός άσος δεν βρίσκεται σε κατάσταση για να αγωνιστεί πάνω από ημίχρονο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, φαίνεται πώς τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Σα αναμένεται να υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία και να κάνει το ντεμπούτο του. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Μασούρας και στο αριστερό ο Κούτρης, ο οποίος έχει να παίξει σε επίσημο ματς από τον περασμένο Απρίλιο όταν είχε πάθει τη ζημιά στον ώμο στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Στο κέντρο της άμυνας οι Σισέ και Μιράντα θα αποτελέσουν το δίδυμο. Στα χαφ θα κάνει ντεμπούτο ο Γκιλιέρμε και δίπλα του θα έχει τον Ανδρούτσο που επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη (25/9) και ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού. Ο Τουρέ έδειχνε εώς και χθες βράδυ φαβορί για να παίξει πίσω από τον Μάνο έναντι του Νάτχο. Στα δύο "φτερά" της επίθεσης οι Βρουσάι και Ναουέλ έχουν το προβάδισμα έναντι του Πάρντο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ