ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σκάουτ της Άιντραχτ είδε τον Κούτρη με την Μπαρτσελόνα

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΣΕΡΤΖΙ ΡΟΜΠΕΡΤΟ(Α) ΚΟΥΤΡΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΣΕΡΤΖΙ ΡΟΜΠΕΡΤΟ(Α) ΚΟΥΤΡΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σκάουτ της Άιντραχτ Φραγκφούρτης βρέθηκε στο Καραϊσκάκη προκειμένου τσεκάρει από κοντά τον Λεονάρντο Κούτρη που πήρε τη μεγάλη ευκαιρία φέτος στον Ολυμπιακό. Σκέψεις για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε τον δικό της άνθρωπο την περασμένη Τρίτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (0-0) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η γερμανική ομάδα τσέκαρε τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στον αγώνα και είναι δεδομενο ότι ο σκάουτερ της Άιντραχτ θα γέμισε το μπλοκάκι του με σημειώσεις, αφού υπήρξαν πολλά πράγματα που έκανε στο ματς.

Όπως γράφει το "Φως", είναι γνωστό από το καλοκαίρι πως η Άιντραχτ παρακολουθεί τον Κούτρη, ο οποίος φέτος πήρε τη μεγάλη ευκαιρία στους πρωταθλητές Ελλάδας και έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού.

Το καλοκαίρι ο Παναγιώτης Ρέτσος πήρε μετεγγραφή στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και οι Γερμανοί τώρα καλοβλέπουν τον Κούτρη. Μάλιστα, στον Ολυμπιακό φέρονται να σκέφτονται το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ