ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισέ: "Οφείλω αυτήν την ευκαιρία στον κ. Λεμονή"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΛΕΜΟΝΗΣ(Α) ΣΙΣΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΛΕΜΟΝΗΣ(Α) ΣΙΣΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παπ Σισέ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, το οποίο αφιέρωσε στον Τάκη Λεμονή, ευχαριστώντας τον για την ευκαιρία που του έδωσε.

Ο Παπ Σισέ ήταν αυτός που... σάλπισε την αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό, όταν οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ στη Νέα Σμύρνη, καθώς ισοφάρισε για την ομάδα του, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αφιερώσει το γκολ του στον Τάκη Λεμονή, ευχαριστώντας τον με αυτόν τον τρόπο για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, κάτι που ανέφερε και στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του Ολυμπιακού:

- Για το γκολ που πέτυχε και τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του με τον προπονητή της ομάδας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί κατάφερα να βάλω το πρώτο τέρμα με τον Ολυμπιακό. Είμαι χαρούμενος γιατί ο προηγούμενος προπονητής δεν μου είχε δώσει τόσες ευκαιρίες για να παίξω. Οπότε οφείλω στον κ. Λεμονή την ευκαιρία αυτή και για αυτό το λόγο έπρεπε να αφιερώσω το γκολ στον προπονητή μου. Παρόλα αυτά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας».

- Για τη νίκη που πέτυχε σήμερα η ομάδα μας: «Θέλαμε να κερδίσουμε. Πιέσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπως είδαμε δεν ήταν εύκολο. Εμείς όπως δείξαμε, πιέσαμε πολύ για το γκολ μέχρι το τέλος και τα καταφέραμε».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ