ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισέ: "MVP είναι η ομάδα και ο... Ελ Αραμπί"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Παπέ Αμπού Σισέ εξέφρασε τη χαρά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στον οποίο κι έδωσε τον τίτλο του MVP.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ με δύο γκολ του Αχμέντ Χασάν, έκανε το "πέντε στα πέντε" στα playoffs και συνεχίζει τη φετινή του θριαμβευτική πορεία στη Super League, ενώ στο "Γ. Καραϊσκάκης" στήθηκε ένα... γλέντι για την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά τους πανηγυρισμούς, ο Παπέ Αμπού Σισέ μίλησε στην κάμερα της NOVA κι εξέφρασε τη χαρά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, στον οποίο κι έδωσε τον τίτλο του MVP.

"Νομίζω ότι όλη η ομάδα είναι MVP. Έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Αλλά αν πρέπει να διαλέξω έναν θα είναι ο Ελ Αραμπί, μιας και αυτός είναι φέτος ο άνθρωπος των γκολ", ανέφερε αρχικά.

Για τον τίτλο: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Όλοι οι αθλητές θέλουν να παίζουν σε ματς τίτλων. Χαίρομαι και για μένα και για την ομάδα".

Για τη δική του σεζόν: "Περίμενα ότι θα επανέλθω. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Στην αρχή ήμουν άτυχος, αλλά περίμενα ότι όλα θα πάνε καλά στην συνέχεια και είμαι ευτυχής γι’ αυτό".

Για τη συνέχεια της χρονιάς: "Θα ήταν υπέροχο να περάσουμε την Γουλβς. Δεν έχει τελειώσει η σεζόν, θέλουμε αήττητο το πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να προκριθούμε στο Europa League".

Για τον Μαντί Καμαρά: "Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον και την εξέλιξη του. Κάθε μέρα μαθαίνει και γίνεται καλύτερος στη δουλειά του, από τότε που έπαιζε στην Αζαξιό. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και φτάσει ακόμη ψηλότερα…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1: Γλέντι τίτλου με Χασάν
Ολυμπιακός: Σήκωσαν στον αέρα τον Μαρτίνς
Ομάρ πού να πας;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ