ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισέ: "Είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να το παλέψουμε"

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύνθημα μάχης μέχρι τέλους για τον τίτλο έδωσε ο Παπ Αμπού Σισέ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στα Περιβόλια. Τι είπε ο Σενεγαλέζος για το γκολ που αφιέρωσε στον Μοδεστό.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Παπ Αμπού Σισέ στην κάμερα της NOVA, μετά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-0 επί του Πλατανιά:

Για το παιχνίδι στα Περιβόλια:

Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό και είχαμε ανάγκη από τη νίκη, κάναμε λοιπόν αυτό που έπρεπε. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και βάλαμε γκολ.

Ήταν απαραίτητο για μας να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Κάναμε ακριβώς αυτό που έπρεπε σήμερα, να έχουμε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας για να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Για το γκολ του και την αφιέρωση στον Μοδεστό:

Με υποστηρίζει πάντα, με πιστεύει πάντα και μου λέει να προσπαθώ περισσότερο στις προπονήσεις και ότι είμαι ικανός να βάλω γκολ. Έτσι και σήμερα πριν το ματς μου είπε να προσπαθήσω να βάλω γκολ και έτσι όταν το κατάφερα πήγα για να τον ευχαριστήσω. Είναι ο άνθρωπος που με ανακάλυψε.

Για την μάχη στο πρωτάθλημα:

Και από την προηγούμενη αγωνιστική ο στόχος ήταν να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, συνεχίζουμε όμως να το πιστεύουμε και να προσπαθούμε, πάντα ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε και να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να το παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Για τα ελληνικά του (σ.σ.: απάντησε στα ελληνικά):

Μαθαίνω σιγά - σιγά λίγα ελληνικά.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Περίπατο στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Πλατανιά
Γκαρθία: "Το μόνο που έλειπε, ήταν περισσότερα γκολ"
Το ποστάρισμα του Καραπαπά για το ντέρμπι της Τούμπας
Πληρώθηκαν για πρωταγωνιστές και παίζουν σαν κομπάρσοι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ