ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σινάνι στο Sport24.gr: "Ξέρω ότι με θέλει ο Ολυμπιακός"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 21χρονος Λουξεμβούργιος εξτρέμ της Ντουντελάνζ, Ντάνελ Σινάνι, παραδέχεται στο Sport24.gr ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Πριν από λίγες ημέρες η εφημερίδα του Λουξεμβούργου, "Tageblatt", αποκάλυψε ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ προσέγγισε τον Ντάνελ Σινάνι αμέσως μετά το 5-1 του Καραϊσκάκη και πώς έκανε ήδη μία πρώτη κουβέντα ενόψει χειμώνα.

Την ίδια στιγμή στην Ντουντελάνζ εκτιμούν ότι το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από το Λουξεμβούργο ο 21χρονος εξτρέμ, ωστόσο, υπάρχουν ομάδες από την Γερμανία και κυρίως η Σταντάρ Λιέγης από το Βέλγιο που τον έχουν βάλει για τα καλά στο "σημάδι".

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Λουξεμβούργιο, ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων": "Ξέρω ότι με θέλουν. Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον".

Ο Σινάνι γεννήθηκε στο Βελιγράδι, από Κοσοβάρους γονείς. Σε μικρή ηλικία μετανάστευσε με την οικογένειά του στο Λουξεμβούργο κι εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ρασίν FC. Το 2017 σε ηλικία 20 ετών, τον απέκτησε η πιο δυνατή ομάδα της χώρας, Ντουντελάνζ.

Η εκπληκτική πορεία με την πρόκριση για πρώτη φορά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης ομάδας από το Λουξεμβούργου, έδωσε την ευκαιρία στον Σινάνι να γίνει γνωστός στο ευρύτερο ποδοσφαιρικό κοινό.

Αγωνίστηκε βασικός στις αναμετρήσεις με Μίλαν (τόσο στο Μιλάνο, όσο και στο "Ζοζί Μπαρτέλ"), με την Μπέτις (τόσο στη Σεβίλλη, όσο και στο "Ζοζί Μπαρτέλ") και με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όπου σημείωσε και το γκολ των φιλοξενούμενων. Είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς του Λουξεμβούργου με τους "ερυθρόλευκους". Μάλιστα είχε σκοράρει τρία γκολ στα δύο ματς με τη ρουμανική, Κλουζ, στα προκριματικά του Europa League στα τέλη Αυγούστου.

Είναι διεθνής με την Ανδρών του Λουξεμβούργου, απορρίπτοντας το ενδιαφέρον της ποδοσφαρικής ομοσπονδίας της Αλβανίας. Η Ντουντελάνζ δεν έχει τεχνικό διευθυντή, οπότε οι διαπραγματεύσεις για τον εκάστοτε παίκτη γίνονται με τον πρόεδρο της ομάδας.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Sport24.gr ο Σινάνι είχε πλέξει το εγκώμιο του Ολυμπιακού και της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας στο "Γ. Καραϊσκάκης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ