ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα: "Χάσαμε τη συγκέντρωση μας μετά το τρίτο γκολ"

Σίλβα: "Χάσαμε τη συγκέντρωση μας μετά το τρίτο γκολ"
INTIME SPORTS

Η χρησιμοποίηση των Ντουρμάζ και Μιλιβόγεβιτς στο ματς με τον Πλατάνια έδειξε σύμφωνα με τον Σίλβα πως το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό ήταν στην αναμέτρηση με την ομάδα των Χανίων.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με νίκες στο πρωτάθλημα επικρατώντας και του Πλατανιά με 3-1 σε ένα ματς που σύμφωνα με τον Μάρκο Σίλβα δεν ήταν πρόβα ενόψει Μπάγερν καθώς οι "ερυθρόλευκοι" είχαν το μυαλό τους αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την ομάδα των Χανίων.

Αυτό το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο και η χρησιμοποίηση των Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς.

Ο Πορτογάλος στις δηλώσεις του μίλησε για δυο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια και αναφέρθηκε στους Κασάμι, Μπουχαλάκη και Μανιάτη και την παρουσία τους ή μη στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Ποια στοιχεία κρατάτε από το σημερινό ματς, αλλά και ποια σημεία του παιχνιδιού θα θέλατε να διορθώσετε και ενόψει Μπάγερν, άσχετα αν και το παιχνίδι με τον Πλατανιά δεν αποτελεί και βασικό κριτήριο ενόψει της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ;

"Είναι δύο παιχνίδια τελείως διαφορετικά. Δεν αξίζει να μπούμε στον κόπο να κάνουμε σύγκριση. Ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς το σημερινό με την απόκρουση του Ρομπέρτο. Μας βοήθησε να παίξουμε δυνατά, να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το ματς με τον καλύτερο τρόπο.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά. Μετά τα τρία γκολ χάσαμε την συγκέντρωσή μας και δεν θέλαμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν αναπόφευκτο να μην σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης, θα αναλύσουμε και θα συζητήσουμε γιατί συνέβη αυτό καθώς δεν θέλουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο".

Η παρουσία των Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής με την Μπάγερν, είναι συνέχεια της δήλωσής σας ότι δεν ασχολιόσασταν όλη την εβδομάδα με την Μπάγερν, αλλά μόνο με τον Πλατανιά;
"Ακριβώς έτσι. Σήμερα δεν είχαμε καμία άλλη επιλογή από το να σκεφτούμε το σημερινό παιχνίδι. Το κάναμε μέχρι το λεπτό που έγιναν οι αλλαγές. Είναι πάντα υποχρέωσή μας να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Αν δεν σκεφτόμασταν έτσι, θα ήταν τελείως διαφορετικό το σημερινό ματς".

Ο Κασάμι ήταν εκτός αποστολής. Στο ματς με την Μπάγερν σκέφτεστε να τον συμπεριλάβετε; Τον υπολογίζετε από τη στιγμή που ο Μιλιβόγεβιτς είναι τιμωρημένος;
"Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη ποιος θα μπει στην αποστολή και ποιος θα παίξει. Πρέπει να βρούμε μία λύση για το κενό του Μιλιβόγεβιτς. Ο Κασάμι είναι διαθέσιμος. Έχουν μπει και οι υπόλοιποι διεθνείς,οπότε θα δούμε μέχρι την Τετάρτη ποιους θα επιλέξουμε".

Ο Μπουχαλάκης θα είναι έτοιμος μέχρι την Τετάρτη;
"Ελπίζουμε να μπορέσει να τα καταφέρει να είναι έτοιμος. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να προπονηθεί με την ομάδα. Ελπίζουμε από αύριο να μπει. Θα πρέπει να βρούμε λύσεις. Ελπίζουμε να είναι καλά, όπως και για τον Μανιάτη. Αν δεν είναι καλά ούτε ο Μπουχαλάκης, ούτε ο Μανιάτης, μαζί με τον Μιλιβόγεβιτς θα έχουμε τρεις απώλειες στα χαφ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ