ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίλβα στους παίκτες: "Πάρτε το νταμπλ"

Σίλβα στους παίκτες: "Πάρτε το νταμπλ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Με την Βέροια παίρνουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, την Τετάρτη διεκδικούμε άλλον έναν τίτλο! Θέλουμε το νταμπλ", ζήτησε ο Πορτογάλος από τους ποδοσφαιριστές του. Ποια τα πλάνα του για το σημερινό ματς (28/2, 15.00).

Είναι και λίγο… άχαρη τη δεδομένη στιγμή η δουλειά του Σίλβα. Μόνο εύκολο δεν είναι να ξαναβρούν άμεσα οι παίκτες του ψυχολογία για τους αγώνες που ακολουθούν και κυρίως για αυτόν που έρχεται την Τετάρτη (2/3) στην Τούμπα.

Ο Μάρκο Σίλβα βλέποντας στην χθεσινή προπόνηση (27/2) τους ποδοσφαιριστές του να μην έχουν όρεξη για πολλά-πολλά, τους μάζεψε πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα και τους είπε δύο λόγια.

"Ξέρω ότι είχαμε μία δύσκολη βραδιά και ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να την βγάλουμε από το μυαλό μας. Όμως, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και το Κύπελλο μπροστά μας και πρέπει να κατακτήσουμε το νταμπλ", τους είπε μεταξύ άλλων και κατέληξε:

"Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά σας. Από λεπτομέρειες χάσαμε την πρόκριση. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εγώ είδα μαχητές στα δύο ματς με την Άντερλεχτ. Το ίδιο θέλω να δω και στο υπόλοιπο της σεζόν. Με την Βέροια θα πάρουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Την Τετάρτη θα διεκδικήσουμε άλλον έναν τίτλο. Θέλουμε το νταμπλ".

Το γεγονός ότι σήμερα (28/2, 15.00) αλλάζει σχεδόν όλη την ομάδα σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ έχει πολλές εξηγήσεις. Πρώτα απ’ όλα θέλει να δώσει ανάσες σε όσους έπαιξαν 120 λεπτά με τους Βέλγους. Ο Μιλιβόγεβιτς έμεινε έξω για να προφυλαχθεί ενόψει ΠΑΟΚ. Το ίδιο και οι Ελαμπντελαουί, Μαζουακού που είχαν κάποιες μικροενοχλήσεις.

Από αυτούς που ξεκίνησαν κόντρα στην Άντερλεχτ, ο μόνος σίγουρος είναι ο Ντα Κόστα. Ακόμα και για τον "άσο" είναι ανοικτό! Αναπτύχθηκε έντονη φημολογία στο Ρέντη ότι ίσως ο Σίλβα βάλει τον Καπίνο για να πάρει παιχνίδι στα πόδια του λίγες μέρες πριν από την Τούμπα.

Στην άμυνα θα δούμε τον Τσιμίκα να φοράει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα. Επίσης ο Βούρος θα παίξει μαζί με τον Ντα Κόστα και δεξιά θα βρεθεί ο Σαλίνο. Στα χαφ αναμένονται οι Ζντιέλαρ και Κασάμι.

Υπάρχει ένα ερωτηματικό ποιος θα παίξει πίσω από τον Πουλίδο. Ένα σενάριο είναι με τον Φουστέρ σε ρόλο… Φορτούνη και τους Σεμπά – Κολοβό στα άκρα. Το άλλο είναι με τον Τσόρι και τους Φουστέρ – Κολοβό στις πτέρυγες. Οι απαντήσεις θα δοθούν λίγη ώρα πριν από τη σέντρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ