ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σφήνα της Τέρεκ στην Μπέτις για Σιόβα"

"Σφήνα της Τέρεκ στην Μπέτις για Σιόβα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Ισπανία επιμένουν σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπέτις για τον Σιόβα, τονίζοντας ότι οι "βερδιμπλάνκος" θα πρέπει να ανταγωνιστούν την Τέρεκ Γκρόζνι για την υπογραφή του Έλληνα διεθνή στόπερ.

Ο Δημήτρης Σιόβας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και είναι πιθανόν να αποχωρήσουν κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ δεν βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του Πάουλο Μπέντο, έχει υψηλό συμβόλαιο και όπως είχε φανεί από το καλοκαίρι, το μέλλον του στο Λιμάνι κρίνεται αβέβαιο.

Στην Ισπανία συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Σιόβα και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπέτις. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Βίκτορ Σάντσεθ, ένας προπονητής που γνωρίζει καλά τον κεντρικό αμυντικό των Πειραιωτών από την διπλή θητεία του (ως βοηθός του Μίτσελ αλλά και ως head coach) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Δημοσίευμα της " diariodesevilla.es" δίνει πάντως μια διαφορετική διάσταση στην υπόθεση, αφού τοποθετεί την Τέρεκ Γκρόζνι στο κόλπο της απόκτησης του παίκτη τον Γενάρη.

"Ο Μαντί θα είναι στο Copa Africa, γεγονός που ωθεί τους "βερδιμπλάνκος" να βγουν στην αγορά για αμυντικό. Ένα από τα ονόματα στην ατζέντα του αθλητικού διευθυντή Μιγκέλ Τορεσίγια είναι ο Σιόβας.

Ο Έλληνας στόπερ ψάχνει την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό αναζητώντας χρόνο συμμετοχής και από το καλοκαίρι παραμένει στα ραντάρ της Μπέτις, που έχει ως ανταγωνιστή την Τέρεκ Γκρόζνι για τις υπηρεσίες του υψηλόσωμου ποδοσφαιριστή.

Η ρωσική ομάδα έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, που κοστολογεί τον Σιόβα κάπου ανάμεσα στα 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ, την στιγμή που η Μπέτις θα προτιμούσε την πιθανότητα να αποκτήσει τον παίκτη δανεικό", αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

Το συμβόλαιο του Σιόβα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και είναι σαφές ότι οι Πειραιώτες θα προτιμούσαν να εξασφαλίσουν ένα καλό ποσό για την πώληση του παίκτη, παρά να εξετάσουν την περίπτωση δανεισμού του.

Βάζοντας χρήματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, οι Ρώσοι έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή στόπερ, όμως είναι αμφίβολο αν ο Σιόβας θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο ρωσικό πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο συμβόλαιο θα μπορούσε να τον βάλει σε πειρασμό, από την άλλη η προοπτική της Premier League είναι πολύ μεγαλύτερο αγωνιστικό δέλεαρ.

Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι θα "γίνει παιχνίδι" τον Ιανουάριο γύρω από το όνομα του 28χρονου (16/09/1988) κεντρικού αμυντικού, που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φάκελος Γιουνγκ Μπόις στο Ρέντη!
Άνθρωπος της Μπάγερν Μονάχου στο Φάληρο για Ρέτσο
Το πρόγραμμα ενόψει Γιουνγκ Μπόις
Ο νικητής για το διπλό εισιτήριο στο Ολυμπιακός - Κέρκυρα
13 χρόνια από την τελευταία παρουσία στις κερκίδες οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε ντέρμπι
Τα μέτωπα του Ολυμπιακού: Τα αποτελέσματα του poll
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ