ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σφήνα η Μπεσίκτας για Μπονγκοντά"

Panathinaikos' Giandomenico Mesto, right, tries to stop Celta's Theo Bongonda during the Europa League Group G soccer match between Panathinaikos and Celta at Apostolos Nikolaidis stadium in Athens, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Panathinaikos' Giandomenico Mesto, right, tries to stop Celta's Theo Bongonda during the Europa League Group G soccer match between Panathinaikos and Celta at Apostolos Nikolaidis stadium in Athens, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Απρόσμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό η Μπεσίκτας, στην υπόθεση Μπονγκοντά. Σύμφωνα με τους Τούρκους οι "αετοί" μπήκαν δυνατά για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Τεό Μπονγκοντά είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, όπως άλλωστε παραδέχθηκαν στο Λιμάνι από την στιγμή που κυκλοφόρησαν τα σχετικά δημοσιεύματα σε Βέλγιο και Ισπανία την Τρίτη (13/6).

Ο 22χρονος εξτρέμ συγκέντρωνε πολλές από τις παραμέτρους πάνω στις οποίες ψάχνουν την μεταγραφική τους ενίσχυση οι "ερυθρόλευκοι", ωστόσο στη συγκεκριμένη υπόθεση εμφανίστηκε ένας απρόσμενος αντίπαλος: η Μπεσίκτας. Πληθώρα δημοσιευμάτων στην Τουρκία θέλουν τον Μπονγκοντά να ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη με σκοπό να μιλήσει με τους "αετούς" και να διαπραγματευθεί την μετακόμιση του στην Super Lig.

Ο ίδιος ο παίκτης ανέβασε μια φωτογραφία του από αεροδρόμιο, ενισχύοντας τις πληροφορίες που έρχονται από την γείτονα χώρα. Υπάρχει και μια μειοψηφία δημοσιευμάτων που εξακολουθεί να τοποθετεί και την Τράμπζονσπορ στο παιχνίδι της απόκτησης του Βέλγου εξτρέμ, ενώ οι Τούρκοι εικάζουν ότι το κόστος της μεταγραφής δεν ξεπερνά τα 2,5 εκατ. ευρώ αναφορικά με την αποζημίωση που αξιώνει η Θέλτα.

Μένει να δούμε αν όντως έχουν βάση οι πληροφορίες που έρχονται από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προχωράει για Μπονγκοντά ο Ολυμπιακός
Ανακοίνωσε Σισέ ο Ολυμπιακός
Και επίσημα στα ερυθρόλευκα ο Κούτρης
Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ρισβάνης

(AP Photo/Thanassis Stavrakis)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ