ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σέρβικο ΜΜΕ: "Ο Γκαρσία πάει Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "hotsport.rs", ο Ματέο Γκαρσία αρνήθηκε την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέο Γκαρσία, παρά την συμφωνία της Λας Πάλμας με τον Ερυθρό Αστέρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "hotsport.rs", ο Αργεντινός εξτρέμ αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε από τους ερυθρόλευκους της Σερβίας, καθώς προτιμά να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 23χρονος θα φύγει από το Βελιγράδι, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει στους Πειραιώτες, οι οποίοι μάλιστα του έχουν κάνει πρόταση, η οποία είναι καλύτερη απ' αυτή των Σέρβων. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για "ναυάγιο" στις διαπραγματεύσεις Γκαρσία-Ερυθρού Αστέρα εξαιτίας της επιθυμίας του παίκτη να παίξει στον Ολυμπιακό.

Οι συζητήσεις του Αργεντινού με τους Σέρβους ξεκίνησαν χθες (17/8), συνεχίστηκαν σήμερα (18/8), όμως δεν υπήρξε deal, διότι θέλει να παίξει στην Ελλάδα. Θυμίζουμε πως ο Ματέο Γκαρσία αγωνίστηκε πέρυσι στη χώρα μας με την φανέλα του Άρη, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική σεζόν, επέστρεψε στη Λας Πάλμας, αλλά εκείνη δεν ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Να τονιστεί πως ο Ερυθρός Αστέρας τα είχε βρει με την ισπανική ομάδα στα 1,8 εκατ. ευρώ, στο Βελιγράδι ταξίδεψε με τον παίκτη και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εκ μέρους της Λας Πάλμας, αλλά έπρεπε να πει το "ναι" και ο παίκτης, κάτι που δεν συνέβη, διότι ευθύς εξ αρχής προτιμούσε να παίξει υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ