ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σενάρια για Ταουαμπά και Μποντιζέρ

Σενάρια για Ταουαμπά και Μποντιζέρ

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ, ο θηριώδης φορ της Παρτίζαν Γκαέλ Ταουαμπά αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού ενόψει Γενάρη. Στη Γαλλία συνδέουν τους Πειραιώτες με τον Γιαν Μποντιζέρ της Τουλούζ. (video)

Απομένουν 15 ημέρες για την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ήδη στο εξωτερικό γράφονται ένα σωρό υποψήφιοι στόχοι για τους "ερυθρόλευκους".

Την Παρασκευή (15/12) λοιπόν είναι δύο τα νέα ονόματα που φέρνουν στην επιφάνεια ΜΜΕ του εξωτερικού, υποστηρίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτησή τους!

Ο ένας είναι γνωστός από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν και παρτενέρ του Τζούρτζεβιτς στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο λόγος για τον 28χρονο Καμερουνέζο επιθετικό (με το Νο3 στη φανέλα) Γκαέλ Ταουαμπά, ο οποίος σύμφωνα με τους γείτονες εξετάζεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

"Μοιάζει με κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα καταλήξει στην Ελλάδα. Μετά τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο γίγαντας της Ελλάδας, Ολυμπιακός, επέλεξε τον Καμερουνέζο επιθετικό που το καλοκαίρι είχε προτάσεις απ’ την Ιταλία", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα " fudbal.hotsport.rs".

Ο θηριώδης (190 εκ.) φορ (αγωνίζεται συχνά ως δεύτερος επιθετικός) μετρά 13 γκολ και 8 ασίστ σε 33 συμμετοχές του πρώτου μισού της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2019 στην Παρτίζαν και η χρηματιστηριακή του αξία δεν υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

ΓΙΑ ΜΠΟΝΤΙΖΕΡ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ

Το δεύτερο όνομα που γράφτηκε ήταν αυτό του 22χρονου Γάλλου αμυντικού μέσου της Τουλούζ, Γιαν Μποντιζέρ, που με βάση τα όσα αναφέρει το " mercato365",είναι μία περίπτωση που έχει τεθεί στα υπόψη του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση μέσα στον Ιανουάριο.

Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν δεν κύλησε καλά για τον Μποντιζέρ, που το καλοκαίρι του 2015 επέκτεινε τη συνεργασία του με την Τουλούζ ως τον Ιούνιο του 2020.

Ωστόσο δεν τον εμπιστεύεται ιδιαίτερα ο Πασκάλ Ντιπράζ, κάτι που φαίνεται από τις επτά συμμετοχές με 335 αγωνιστικά λεπτά που έχει παίξει μέχρι τώρα ο υψηλόσωμος (188 εκ.) αμυντικός χαφ.

Ο Μποντιζέ είναι αριστεροπόδαρος, με χρηματιστηριακή αξία στα τέσσερα εκατ. ευρώ και αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Τουλούζ, στην πρώτη ομάδα της οποίας μετρά συνολικά 75 συμμετοχές με τρία γκολ και πέντε ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζιλέ: "Γελάσαμε με το σόου του Σα Πίντο"
Και οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για Ολυμπιακό - Ντιόγο Βιάνα
Στα παιδιά της Φλόγας, Stoiximan και ΠΑΕ Ολυμπιακός
Ο Βασιλειάδης αποφασίζει για Μαρινάκη, Σπανό και Κομπότη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ