ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμπά, ο "Ironman"του Ολυμπιακού!

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπά είχε κάνει έναν καθαρισμό στο γόνατο πριν από τρεις εβδομάδες, υπήρχε η εκτίμηση ότι μπορεί να του έπαιρνε έναν μήνα και... βάλε, αλλά τελικά απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο γερή είναι η κράση του.

Ο Σεμπά είναι ο "Ironman"του Ολυμπιακού και το απέδειξε και τώρα που επέστρεψε από τον τραυματισμό του σε χρόνο - ρεκόρ! Είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει στείλει στο νοσοκομείο έναν αντίπαλό του, παρότι ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που είχε δεχτεί κλοτσιά.

Γενικότερα δεν μας έχει συνηθίσει να μένει για καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Εκτός κι αν πρόκειται για κάποια μορφή βαριάς θλάσης που τότε αναγκαστικά θέλει έναν ιδιαίτερο χειρισμό για να επιστρέψει στη δράση.

Για να επιστρέψουμε στο παρόν, ο Σεμπά πέρασε ένα μικρό σοκ πριν από το ματς του Camp Nou, τον πόνεσε το γόνατό του και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Όλα αυτά συνέβησαν το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Του έγινε ένα μικρός καθαρισμός, οι γιατροί του είπαν ότι θα χρειαστεί να απουσιάσει από τις προπονήσεις γύρω στις τρεις με τέσσερις εβδομάδες, αλλά τελικά ο Σεμπά βάλθηκε να τους τρελάνει όλους.

Στις προπονήσεις έχει γυρίσει εδώ και τρεις μέρες και το Σάββατο (11/11) είχε την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό με την Κ20, δείχνοντας ότι είναι στη διάθεση του Λεμονή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (18/11), αλλά κυρίως για τον ευρωπαϊκό "τελικό" του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην Πορτογαλία (22/11).

Ο Σεμπά για το ματς με τους Πορτογάλους είναι υπεραπαραίτητος στο πλάνο του Λεμονή. Για αυτό το λόγο ο 57χρονος τεχνικός έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση που είδε τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων νωρίτερα.

ΦΙΛΙΚΗ "ΤΕΣΣΑΡΑ" ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Σε ό,τι έχει να κάνει με το φιλικό που έδωσαν οι "ερυθρόλευκοι" με την Κ-20, έληξε 4-2 υπέρ της πρώτης ομάδας.

Απλώς κάποια στιγμή με την πρώτη χρησιμοποιήθηκαν και παιδιά από τους Νέους. Τα γκολ για τους νικητές έβαλαν οι Ζιλέ (δύο), Κούτρης και Καρσελά.

Στα θετικά για τον Λεμονή ότι έπαιξαν οι Μποτία και Ελαμπντελαουί, οι οποίοι – όπως και ο Σεμπά – αναμένεται να είναι διαθέσιμοι στο 100% για τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Σπόρτινγκ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αττίλιο 11/11/1994: Όταν σίγησε η θρυλική τρομπέτα
Το πανό στο ΣΕΦ κατά ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ΑΝ.ΕΛ.
"Ο Μαρινάκης τούς χάλασε τα σχέδια και βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα"
"Ο Μόγες θέλει ξανά τον Μιραλάς"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ