ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμέντο: "Πάμε στη Ρωσία σαν να είναι 0-0"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρούμπεν Σεμέντο εκτίμησε ότι το 4-0 του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ ήταν αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στη Ρωσία σαν να ήταν το σκορ 0-0.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-0 την Κράσνονταρ και με σκόρερ τους Γκερέρο, Ραντζέλοβιτς (2) και Ποντένσε, αλλά κι ο Ρούμπεν Σεμέντο για ένα ακόμη ματς ήταν εξαιρετικός.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός εκτίμησε ότι το σκορ ήταν αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στη Ρωσία σαν να ήταν το σκορ 0-0.

"Είναι αποτέλεσμα πολύ καλής δουλειάς. Ήμασταν πολύ καλοί απέναντι σε μια σημαντική ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι για τους καρπούς της προσπάθειας, αποδεικνύοντας πως τόσο όσοι είναι στον αγωνιστικό χώρο όσο και όσοι είναι εκτός, μπορούν να βοηθήσουν.

Σε αυτή τη διοργάνωση κάθε ομάδα είναι πολύ καλή. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και επιβραβεύτηκε απλά η σκληρή μας δουλειά στην προετοιμασία. Δε γίνεται όλο αυτό χάρη σε μένα ή στην άμυνα. Όλοι όσοι αμύνονται μαζί κάνουν εξαιρετική δουλειά, είμαστε πολύ χαρούμενοι για τα αποτελέσματα της δουλειάς μας", υποστήριξε αρχικά και στο εάν ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί απάντησε: "Όχι δεν ισχύει αυτό, έχουμε και τον επαναληπτικό. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν να είναι 0-0, γιατί όλα τα ματς είναι δύσκολα", υποστήριξε στην Cosmote TV.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ