ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμέδο: "Θέλω να παίξω σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε στη Record για το μέλλον του, υποστήριξε ότι θέλει να αγωνιστεί σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό και ανέφερε πως αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά.

Δήλωση του Ρούμπεν Σεμέδο φιλοξενεί το σημερινό φύλλο της πορτογαλικής εφημερίδας "Record". Ο στόπερ του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το μέλλον του, αλλά και για το γεγονός ότι η ενδεχόμενη αποχώρηση του Ρούμπεν Ντίας από τη Μπενφίκα συνδέεται με τη δική του μεταγραφή στους "αετούς".

Ο Πορτογάλος αμυντικός των "ερυθρόλευκων" ανέφερε: " Το αν είναι πιθανό να φύγω από τον Ολυμπιακό; Σε αυτό τη φάση, όλα είναι πιθανά. Έχω ξαναπεί ότι θέλω να παίξω σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα". Επεσήμανε, παράλληλα, ότι " η αποχώρηση του Ρούμπεν Ντίας σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει το μέλλον μου".

Είναι η δεύτερη διαδοχική μέρα που η Record φιλοξενεί τον 26χρονο στο πρωτοσέλιδό της, καθώς την Τετάρτη (13/5) έκανε λόγο για την πρόθεση της Μπενφίκα να πουλήσει τον Ρούμπεν Ντίας και να πάρει στη θέση του τον Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό, θέμα για το οποίο είχατε διαβάσει πρώτα στο " 24ο Ευαγγέλιο".

Προ ημερών ο ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων" είχε δηλώσει στην τηλεόραση της A Bola: " Δεν είναι μόνο η Σπόρτινγκ. Βλέπω με καλό μάτι ότι το όνομά μου συνδέεται με τις τρεις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, της Σπόρτινγκ, της Μπενφίκα ακόμα και με την Πόρτο. Όπως όμως έχω πει, είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και στο Euro, αν μπορώ να συγκεντρωθώ σε αυτό (έχει μετατεθεί για το 2021 λόγω κορονοϊού)".

Το πρωτοσέλιδο της Record την Πέμπτη (14/5):

Σεμέδο: "Θέλω να παίξω σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ