ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμέδο: "Πρέπει να πάρω μια απόφαση αν θα μείνω"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, σε Instagram LIVE αναφέρθηκε στο θέμα παραμονής του στους ερυθρόλευκους και απάντησε ότι είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει μετά από τα ματς που ακολουθούν.

Σε live συζήτηση στο Instagram με τον ιδιοκτήτη εταιρίας σαμπάνιας, Λουκ Μπελέρ, συμμετείχε ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι θα πρέπει να πάρει μια απόφαση σχετικά με την παραμονή του στους ερυθρόλευκους μετά από τα ματς που ακολουθούν.

"Είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά δεν ξέρω τι να απαντήσω. Θα δούμε τι θα συμβεί. Είμαι συγκεντρωμένος για τα παιχνίδια που ακολουθούν και μετά από αυτά θα πάρω την απόφασή μου, που θα είναι η καλύτερη για την καριέρα μου. Είναι δύσκολο να πάρεις τέτοιες αποφάσεις. Το αν θέλεις να μείνεις ή να φύγεις. Είμαι καλά σε αυτήν την ομάδα. Νοιάζονται για εμένα και μου φέρονται καλά.

Μου έχουν φερθεί καλά. Είναι δύσκολο να αποφασίσω, αλλά είναι απόφαση που πρέπει να πάρω, αλλά μετά από αυτά τα παιχνίδια", υποστήριξε αρχικά για το θέμα της παραμονής του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περασμένη και τρέχουσα σεζόν με τον Ολυμπιακό:

"Τα πήγαμε φανταστικά. Πήραμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παίξαμε καλά στο Champions League και στο Europa League. Είχαμε καλή σεζόν, που με βοήθησε πολύ. Νομίζω ότι είναι δυσκολότερο να μείνεις στην κορυφή από το να φτάσεις. Κατακτήσαμε τον τίτλο και όλοι θέλουν να αγωνιστούν εναντίον μας. Όλοι θέλουν να μείνουν στην κορυφή. Με υποστηρίζουν εδώ. Ο κόσμος είναι απίστευτος. Οι πιο ενθουσιώδεις οπαδοί είναι στην Ελλάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ