ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμέδο: "Ο Ολυμπιακός πρέπει πια να ωριμάσει"

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ισχυρίστηκε μετά την ήττα (4-2) του Ολυμπιακού από την Τότεναμ ότι η ομάδα του πρέπει να ωριμάσει και να μην κάνει λάθη που τα πληρώνει ακριβά. Το σχόλιό του για τον Γιασίν Μεριά.

Μετά την ήττα (4-2) του Ολυμπιακού από την Τότεναμ, ο Ρούμπεν Σεμέδο δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός πρέπει πια να ωριμάσει και να σταματήσει αυτά τα λάθη, που τα πληρώνεις ακριβά. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι".

Ερωτώμενος για το γεγονός ότι αναφέρεται στον Μεριά, απάντησε: " Δεν είναι δίκαιο να μιλάμε μόνο για τον Μεριά. Μιλάμε γενικότερα για τα λάθη που έκανε η ομάδα. Ο Μεριά είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Λάθη μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε παίκτης της ομάδας μας. Δεν αναφέρομαι σε αυτόν. Μιλάω για τα λάθη που κάνει συνολικά η ομάδα. Πρέπει να μην επαναληφθούν αυτά για τη συνέχεια".

Για το αν άλλαξε το κλίμα μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο:

"Το κλίμα δεν ήταν ιδιαίτερα άσχημο ακόμα και μετά το άσχημο αποτέλεσμα του πρωταθλήματος. Είμαστε έμπειροι και δυνατοί παίκτες. Ό,τι και να συμβαίνει παίζουμε με κίνητρο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Κάναμε ανεπίτρεπτο λάθος, ακολούθησε το λάθος του διαιτητή"
Μουρίνιο: "Μας εξέπληξε ο Ολυμπιακός, ήταν πολύ δυνατός"
Τσιμίκας: "Πιστεύω πως μου έκανε φάουλ"
Τότεναμ - Ολυμπιακός 4-2: Σε κακή Μεριά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ