ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμέδο: "Ευγνώμων στον Ολυμπιακό που έχω φτάσει εδώ"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρούμπεν Σεμέδο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Ολυμπιακό και τον Μαρτίνς που έχει φτάσει τόσο κοντά στους ομίλους του Champions League και δήλωσε ότι είναι πανέτοιμος για να έρθει η πρόκριση.

Τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ έδωσε ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ δήλωσε ότι είναι ευγνώμων απέναντι στον Ολυμπιακό και στον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, ενώ ανέφερε πως έχει δουλέψει πολύ για να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Όταν έπαιρνες μεταγραφή στον Ολυμπιακό περίμενες ότι θα φτάσει η στιγμή που θα είσαι κοντά σε πρόκριση στους ομίλους του Champions League;

"Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις τέτοια όνειρα ή να σκεφτείς πού μπορείς να φτάσεις. Είμαι χαρούμενος, πολύ ευγνώμων προς τον προπονητή και προς τον Ολυμπιακό που έχω αυτήν την ευκαιρία. Για να φτάσω εδώ έχω δουλέψει πολύ, νιώθω πανέτοιμος. Είναι ώρα να μιλάμε όμως τώρα για τον Ολυμπιακό και για τον στόχο που έχει θέσει και όχι για τον Σεμέδο και τον Ποντένσε".

Για τις σκέψεις του όταν η Κράσνονταρ απέκλεισε την Πόρτο και βρέθηκε στο δρόμο του Ολυμπιακού:

"Στο επίπεδο που βρισκόμαστε όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες και εκείνη τη στιγμή δεν κοιτούσα ποια αντίπαλο θα αντιμετωπίζαμε. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος από το δικό μας αποτέλεσμα. Είχαμε προκριθεί σε βάρος της Μπασακσεχίρ. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας δύσκολο αντίπαλο. Θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε και να κάνουμε εξίσου καλό ματς όπως στην έδρα μας".

Για το μηδέν στην άμυνα και τη συνεργασία του με τον Μεριά:

"Είναι αλήθεια πως είναι θετικό το γεγονός ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ σε τόσα παιχνίδια. Σου δίνει χαρά και όρεξη να συνεχίσεις να νικάς. Ο Μεριά είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχει η ομάδα και όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή για να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Να είστε σίγουροι, δεν θα ρισκάρουμε να χαθεί η ευκαιρία"
Το ταξίδι του Τσόρι στη Ρωσία και το μέλλον του στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ