ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεμέδο: Από τη φυλακή στον Ολυμπιακό και εκπομπή στην Πορτογαλία!

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο το βράδυ της Πέμπτης (2/4) στο "Canal 11", το οποίο φιλοξενεί αφιέρωμα και συνέντευξη του αμυντικού των ερυθρολεύκων. "Έκλαψα στη φυλακή, άγγιξα πάτο, αλλά επέστρεψα", τονίζει.

Το βιογραφικό και οι περιπέτειες που είχε ο Ρούμπεν Σεμέδο, είχαν προξενήσει εντύπωση, όταν το όνομά του έπαιζε για μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο στόπερ των Πειραιωτών μετά τις περιπέτειες που είχε παλιότερα, πέρασε για λίγους μήνες και στη φυλακή και πλέον έχει κάνει τη δική του μεγάλη επιστροφή.

Θεωρείται κάτι ξεχωριστό αυτό που κατάφερε, με την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Μέσω των καλών του εμφανίσεων, μπήκε με τους Πειραιώτες στο ChampionsLeague, συνεχίζει στη διοργάνωση του EuropaLeagueαν και δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς με τους Γουλβς, λόγω της αποβολής του στο πρώτο ματς.

Είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενδιάμεσα, κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος.

Η… νέα ζωή του Σεμέδο δεν άφησε ασυγκίνητους τους συμπατριώτες του και έτσι την Πέμπτη, στο “Canal11”, θα προβληθεί μια εκπομπή αφιέρωμα στον στόπερ του Ολυμπιακού.

Φιλοξενείται και συνέντευξή του μάλιστα, όπου αναφέρεται στα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μέχρι να επιστρέψει για τα καλά στη δράση και να βρει αυτό που αναζητούσε στον Ολυμπιακό.

Στο trailer αποκαλύπτονται μερικές από τις ατάκες του Ρούμπεν Σεμέδο στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Θυμάται ακριβώς τις ημέρες που παρέμεινε κρατούμενος και παραδέθηκε ότι έκλαψε στη φυλακή.

"Ναι, έκλαψα. Άγγιξα πάτο, το χειρότερο σημείο, αλλά επέστρεψα", τονίζει μεταξύ άλλων ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ