ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σέλουκ: "Τουρέ για παίκτης και τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντμίτρι Σέλουκ τοποθετήθηκε για το προ μηνών "διαζύγιο" του Ολυμπιακού με τον Γιάγια Τουρέ και υποστήριξε ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο Ιβοριανός δεν υπέγραψε για να αποτελέσει απλά έναν παίκτη των "ερυθρόλευκων", αλλά και... προπονητή - τεχνικό διευθυντή.

Για μια ακόμη φορά ο γνωστός Ουκρανός μάνατζερ, Ντμίτρι Σέλουκ, κλήθηκε να σχολιάσει το προ μηνών "διαζύγιο" του Ολυμπιακού με τον Γιάγια Τουρέ. Το πείραμα της επιστροφής του Ιβοριανού στην Ελλάδα για να φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του την "ερυθρόλευκη" φανέλα, δεν στέφτηκε με επιτυχία και σχεδόν 100 ημέρες μετά αποχώρησε από τον Πειραιά.

Ο εκπρόσωπος του 36χρονου χαφ δήλωσε ότι ο Τουρέ δεν ερχόταν στον Ολυμπιακό για να αποτελέσει απλά έναν παίκτη. Συγκεκριμένα, ανέφερε: " Είχε προτάσεις από την Κίνα, αλλά τις απέρριψε. Πίστευα ότι πρέπει να παραμείνει πρωταθλητής και όχι να πάει κάπου για τα χρήματα. Δεν πήγε στον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του απλά ως ένας παίκτης. Ο Γιάγια υποτίθεται ότι θα ήταν ποδοσφαιριστής, προπονητής και τεχνικός διευθυντής.

Ήταν ευκαιρία για τον Τουρέ να μάθει και έναν νέο ρόλο. Συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και υπογράψαμε. Οι συμφωνίες δεν τηρήθηκαν, διότι κανείς στην ομάδα δεν ήθελε να εγκαταλείψει τη θέση του. Τρεις μήνες αργότερα λύθηκε το συμβόλαιο και έφυγε από την Ελλάδα. Σύντομα θα δείτε κάτι νέο για τον Γιάγια".

Ο χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού πρόλαβε να καταγράψει όλες κι όλες πέντε συμμετοχές με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν. Από τότε που αποχώρησε από τους Πειραιώτες ο Τουρέ, δεν έχει βρει ομάδα και παραμένει ανενεργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Πάει για sold out με Ξάνθη
Πέδρο Μαρτίνς: "Εχω δώσει λίστα με πολλά ονόματα"
Ολυμπιακός: Η αγωνία του Αβραάμ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ