ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε τουρνουά στην Ελβετία οι Νέοι του Ολυμπιακού

Σε τουρνουά στην Ελβετία οι Νέοι του Ολυμπιακού

Στο διεθνές τουρνουά της FC Aesch που θα διεξαχθεί στην Ελβετία στο διάστημα 28-30 Ιουλίου θα συμμετάσχει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Δυναμικό ξεκίνημα στο 3o Piraeus Sports Camp.

Στο διεθνές τουρνουά της FC Aesch που θα διεξαχθεί στην Ελβετία στο διάστημα 28-30 Ιουλίου θα συμμετάσχει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία κατέκτησε για 3η συνεχή χρονιά το Πρωτάθλημα Ελλάδος και την αγωνιστική περίοδο 2017-18 επιστρέφει και στο UEFA Youth League.

Ο Ολυμπιακός είναι στον Β' όμιλο μαζί με την Λίβερπουλ, την Βασιλεία και την Αϊτχόφεν ενώ στον Α' όμιλο είναι η Γιουβέντους, η Φούλαμ, ο Ερυθρός Αστέρας και η ομάδα που διοργανώνει το τουρνουά (Aesch).

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα αρχίζει την προετοιμασία της για τη νέα περίοδο στις 10 Ιουλίου στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και μετά από το τουρνουά της Ελβετίας θα μεταβεί και φέτος στα Χάνια του Πηλίου όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Δυναμικό ξεκίνημα στο 3o Piraeus Sports Camp!

Με τεράστια συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου η 1η εβδομάδα του "3ου Piraeus Sports Camp" το οποίο διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η συμμετοχή στο "3o Piraeus Sports Camp" είναι δωρεάν και αφορά τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Πειραιά. Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα πέντα αθλητικά κέντρα της πόλης μας και να διασκεδάσουν, να κάνουν νέους φίλους αλλά και να μάθουν τα μυστικά δημοφιλών αθλημάτων όπως είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ.

Στα "Βοτσαλάκια" τα παιδιά μαθαίνουν ποδόσφαιρο σε δύο γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα 5Χ5 αλλά και κολύμβηση στην πισίνα του Κέντρου. Στο «Σαλπέας» και στα άλλα Αθλητικά Κέντρα πραγματοποιούνται προπονήσεις στο βόλεϊ και το μπάσκετ.

Το πρόγραμμα ξεκινάει 9:00 το πρωί. Περιλαμβάνει προθέρμανση και ασκήσεις συναρμογής και εν συνεχεία κάποια βασικά στοιχεία του κάθε αθλήματος, κυρίως τεχνική. Στο τέλος της κάθε ενότητας υπάρχει ένα θεωρητικό μάθημα: οι γυμναστές μας μιλούν με τα παιδιά σε θέματα προσωπικής και ατομικής υγιεινής, κάποιους βασικούς κανόνες του αθλήματος.

Η 2η εβδομάδα αρχίζει την Δευτέρα 26 Ιουνίου και το "3o Piraeus Sports Camp" θα ολοκηρωθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που θα διεξαχθεί το 3ο Piraeus Sports Camp, είναι οι εξής:

Κλειστό γυμναστήριο Π. Σαλπέας-Ακτή Ξαβερίου

Κλειστό γυμναστήριο 15ου Δημοτικού Σχολείου (Μουτσοπούλου και Υμηττού¬)-Καμίνια

Κλειστό γυμναστήριο 2ου Λυκείου (Τζαβέλα)-Καστέλλα

Κλειστό γυμναστήριο 3ου Λυκείου-Μαυρομιχάλη

Πλαζ Βοτσαλάκια (Καραγεώργη Σερβίας 6)-Καστέλλα

Περίοδοι Camp:

Β΄ : 26-30.6.2017

Γ΄ : 3-7.7.2017

Δ΄: 10-14.7.2017

Ώρες Camp:

08:30-08:45 Προσέλευση Παιδιών

09:00-13:30 Δραστηριότητες

14:00-14:15 Αναχώρηση παιδιών

Οι παροχές για όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν είναι t-shirt Camp, ελαφρύ γεύμα, φρούτο, βεβαίωση συμμετοχής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ