ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε συζητήσεις για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Φουστέρ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-15 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-15 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στην Ελλάδα, είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει ενεργό ρόλο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού την ίδια ώρα που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποτελέσουν παρελθόν οι Θέος, Σοφιανός και Κοψαχείλης

Ένας εκ των πλέον αγαπημένων ποδοσφαιριστών της "ερυθρόλευκης" κερκίδας τα τελευταία χρόνια, ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr να βάλει ξανά τη φόρμα του Ολυμπιακού και να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αυτή τη φορά από εντελώς διαφορετικό πόστο.

Ο λόγος για τον Νταβίντ Φουστέρ ο οποίος είναι σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με τη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να επιστρέψει και να έχει ενεργό ρόλο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Είτε ως προπονητής κάποιου τμήματος, είτε σε ακόμα πιο αναβαθμισμένο ρόλο.

Ο Ισπανός πρώην μεσοεπιθετικός είναι στην χώρα μας, εδώ και μια εβδομάδα, διάστημα στο οποίο επισκέπτεται καθημερινά τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και παρακολουθεί τις προπονήσεις. Οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας και το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι ο ρόλος που θα έχει.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Δεν αποκλείεται μάλιστα η έλευση του να συνδυάζεται και με το να καλύψει το κενό σε κάποια ομάδα εκ των Κ17 ή Κ15 των οποίων οι προπονητές με βάση τις ίδιες πληροφορίες αποτελούν παρελθόν.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Κ17 Τάσος Θέος με άκρως πετυχημένη πορεία τα τέσσερα χρόνια που είναι στον Ολυμπιακό (δυο πρωταθλήματα με την Κ17, ένα με την Κ15) ειδοποιήθηκε μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Λεβαδειακού την Κυριακή (30/9) από τον διευθυντή της ακαδημίας, Ρικάρντο Πέρες, πως η συνεργασία των δυο πλευρών δεν θα συνεχιστεί.

Την ίδια ώρα παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Σωκράτης Κοψαχείλης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Κώστας Σοφιανός ενώ ήδη εδώ και λίγες μέρες έχει αποφασιστεί και η λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παπακωστούλη (Κ15).

Από την άλλη βέβαια η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχει προχωρήσει εδώ και μερικές μέρες στην πρόσληψη του Βασίλη Γεωργόπουλου, ο οποίος μέχρι και το καλοκαίρι ήταν ο προπονητής της Εθνικής Παίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ