ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ρυθμούς... σάμπα ο Ολυμπιακός!

Alaves's Deyverson Silva celebrates his team's victory against Celta at the end of the Spanish Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. Alaves won the match 1-0 and will play the Copa del Rey final against FC Barcelona. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Alaves's Deyverson Silva celebrates his team's victory against Celta at the end of the Spanish Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. Alaves won the match 1-0 and will play the Copa del Rey final against FC Barcelona. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο φορ της Παλμέιρας, Ντέιβερσον και ο επιθετικός της Φλαμένγκο, Ντουράντο, απασχολούν τους "ερυθρόλευκους", σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Βραζιλία. (VIDEOS)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν βέβαιο ότι θα κοιτούσε προς την βραζιλιάνικη αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ. Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν κυκλοφορήσει που φέρεται να απασχολούν τον Πορτογάλο τεχνικό.

Το πρώτο αφορά τον 28χρονο επιθετικό, Ντουράντο, ο οποίος φέτος έχει σκοράρει 4 φορές σε 8 ματς και πριν από έξι μήνες πήγε στην Φλαμένγκο με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Ο Μαρτίνς τον γνωρίζει από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, καθώς μία σεζόν προτού κάτσει στον πάγκο της Γκιμαράες, ο Ντουράντο έπαιζε στην Βιτόρια.

Το δεύτερο όνομα είναι αυτό του Ντέιβερσον. Ο 27χρονος φορ πήγε πέρσι το καλοκαίρι στην Παλμέιρας με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Στην Βραζιλία το παραδέχονταν ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του, με τον ατζέντη του Ντέιβερσον, Φελίπε Ντίας να τονίζει ότι "υπάρχει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά η Παλμέιρας δεν τον δίνει δανεικό".

Ο 27χρονος φορ δεν πολυπαίζει στην Παλμέιρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θέλει να φύγει. Είναι ευχαριστημένος που επέστρεψε στην Βραζιλία, ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του "αν έρθει μία πρόταση που θα ικανοποιεί την Παλμέιρας και τον Ντέιβερσον, τότε θα κάτσουμε να το συζητήσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως να παραχωρηθεί δανεικός".

AP Photo/Alvaro Barrientos



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ