ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε καλό δρόμο και του Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό

PSV Eindhoven's Jagos Vukovic, foreground, vies for the ball with FC Sibir's  Maksim Astafyev during their UEFA Europe League first leg play off soccer match in the major Russia's Siberian city of Novosibirsk about 2800 kilometers (1,750 miles) east of Moscow, Thursday Aug. 19, 2010. (AP Photo/Ilnar Salakhiev)
PSV Eindhoven's Jagos Vukovic, foreground, vies for the ball with FC Sibir's Maksim Astafyev during their UEFA Europe League first leg play off soccer match in the major Russia's Siberian city of Novosibirsk about 2800 kilometers (1,750 miles) east of Moscow, Thursday Aug. 19, 2010. (AP Photo/Ilnar Salakhiev) ASSOCIATED PRESS

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις συζητήσεις για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς και είναι αρκετά κοντά στο να ολοκληρώσει μια ακόμη μεταγραφή και να ενισχύσει την άμυνα του.

Αρκετά κοντά στο να ολοκληρώσει μια ακόμη μεταγραφή και κυρίως την προσθήκη ενός στόπερ που θα ενισχύσει την αμυντική του γραμμή είναι ο Ολυμπιακός. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς βρίσκεται ένα βήμα από το να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα".

Όπως τόνιζαν από την ομάδα του λιμανιού οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές συνεχίζονται και η μεταγραφή βρίσκεται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να είναι θέμα ωρών ώστε να ολοκληρωθεί και η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Το γεγονός ότι η υπόθεση πήγαινε πολύ καλά φαινόταν και τις προηγούμενες ώρες τόσο από τα όσα είχε υποστηρίζει ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή σε δηλώσεις του λέγοντας για τους λόγους που ο Βούκοβιτς επιθυμεί Ολυμπιακό όσο και από τις δηλώσεις του Μπουλέντ Ακίν στο Sport24.gr πως οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, επιβεβαιώνοντας τις συζητήσεις των δυο πλευρών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ