ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε διπλό ταμπλό ο Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ / ÏÌÁÄÉÊÇ ×ÅÉÑÁØÉÁ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÏÓÖÐ / ÏÌÁÄÉÊÇ ×ÅÉÑÁØÉÁ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Πειραιά θεωρούν ότι έχουν ελπίδες να δικαιωθούν την Παρασκευή (9/3) στην ΕΠΟ και να σβηστεί η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών. Την ίδια στιγμή ο Γκαρθία υπολογίζει σε όλους για τον Πλατανιά.

Στον Ολυμπιακό θέλουν το 6 στα 6 και στο τέλος θα κάνουν το "ταμείο" για το τι κατάφεραν τελικά ως προς τον βαθμολογικό πίνακα και σε ποια θέση τερμάτισαν.

Ο στόχος είναι μίνιμουμ η 2θέση που οδηγεί στα προκριματικά τουChampionsLeague, ωστόσο, τα δεδομένα θα αλλάξουν αν στην έφεση που θα εκδικαστεί την Παρασκευή (9/3, 16.00) στην ΕΠΟ, σβηστεί η ποινή της πρωτόδικης απόφασης για αφαίρεση τριών βαθμών εξαιτίας όσων έγιναν με την ΑΕΚ στο τέλος του ματς.

Στον Ολυμπιακό αν δεν ήλπιζαν ότι η συγκεκριμένη ποινή δεν μπορεί να διαγραφεί, δεν θα έμπαιναν στη διαδικασία να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Σούπερ Λίγκας.

Σε περίπτωση που επιστραφούν οι βαθμοί, τότε η διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΚ θα μειωθεί στους 4, ενώ την Κυριακή (11/3) ακολουθεί και το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την "Ένωση".

Την ίδια στιγμή οι "ερυθρόλευκοι" προετοιμάζονται για τον αγώνα της Κυριακής (11/3) στα Χανιά κόντρα στον ουραγό Πλατανιά.

Ο Όσκαρ Γκαρθία θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική δεν έχει προκύψει ούτε ένας τραυματισμός.

Ακούγονται πολλά για αλλαγές σε πρόσωπα στην ενδεκάδα, όμως, ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του στις προπονήσεις.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού
Ο Μοδεστό επέστρεψε για τα καλά!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ