ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε "αναμμένα κάρβουνα" με Μιλιβόγεβιτς

Σε "αναμμένα κάρβουνα" με Μιλιβόγεβιτς
Μιλιβόγεβιτς

Συνεχώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μιλούν με τον Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή των “πλάβι” στην Αλβανία για την αποψινή - υποτίθεται - ποδοσφαιρική αναμέτρηση (8/10, 20.45).

Λίγες ώρες απέμειναν για το παιχνίδι της Αλβανίας με την Σερβία στο Ελμπασάν, αλλά η αλήθεια είναι πώς αυτές οι ώρες μοιάζουν περισσότερο με... αιώνα!

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τα Τίρανα, εκεί όπου έχει καταλύσει η αποστολή των “πλάβι”. Μαζί τους είναι φυσικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και είναι λογικό στο λιμάνι να έχουν τη δική τους αγωνία. Μιλούν συνεχώς μαζί του.

Χθες το βράδυ (7/10) έπεσαν πέτρες στο πούλμαν της ομάδας στην πορεία του από το αεροδρόμιο των Τιράνων εώς το ξενοδοχείο“Sheraton”που κατέλυσε η αποστολή. Ευτυχώς που δεν έσπασε κανένα κεφάλι και έσπασε μόνο ένα τζάμι.

Παρότι μέχρι στιγμής κατά τη σημερινή μέρα δεν έχει συμβεί κάτι από πλευράς Αλβανών οπαδών, στην Σερβία εκφράζουν τους φόβους τους και σκέφτονται να προτείνουν ακόμα και τη ματαίωση του αγώνα, αν δεν υπάρχουν οι απαραίτητες εγγυήσεις από πλευράς αλβανικής αστυνομίας για ασφαλή μεταφορά της αποστολής στο Ελμπασάν και κατ' επέκταση για την ομαλή διεξαγωγή του ματς.

Ο Μιλιβόγεβιτς και οι συμπαίκτες του περιμένουν τις εξελίξεις. Τα δεδομένα πάντως προς το παρόν έχουν ως εξής: Ότι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά. Στον Ολυμπιακό βεβαίως είναι λογικό να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα όλη τη μέρα, αφού στην Αλβανία βρίσκεται ένα δικό τους παιδί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ