ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάββας Θεοδωρίδης: "Δεν φτιάχνεις ομάδα χωρίς λεφτά"

Σάββας Θεοδωρίδης: "Δεν φτιάχνεις ομάδα χωρίς λεφτά"
Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Την αγορά του "Απήλιον" από τον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας πως με ΜΜΕ δεν φτιάχνεις ομάδα, αλλά με μεταγραφές. Τι είπε για τους Μπάκο και Καϋμενάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης σε αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV":

"Κάποια στιγμή θα περάσει η ασυλία που έχουν ορισμένοι από τα ΜΜΕ. Εδώ παρουσιάζουν το “Απήλιον” για καλύτερο από την Παιανία! Είναι σαν να έχει ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα, ρετιρέ με πολλά δωμάτια, κι ένα σε υπόγεια και να λες ότι το τελευταίο είναι το καλύτερο! Δεν μπορεί μια ομάδα να στηρίζεται αποκλειστικά στα ΜΜΕ. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να κάνεις σωστές επενδύσεις, να βάλεις χρήματα, να πάρεις παίκτες και να φτιάξεις ομάδα.

Το πρωτάθλημα παίζεται στα γήπεδα και όχι στα ΜΜΕ! Όταν χτυπάς το ποδόσφαιρο όλη την ώρα, αυτό θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Ας φτιάξει ομάδα ο Παναθηναϊκός, εμείς τους θέλουμε όλους δυνατούς. Για να προωθηθούμε στην Ευρώπη ως χώρα. Να κοιτάξουν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να δυναμώσουν. Δεν γίνεται χωρίς επενδύσεις, χωρίς λεφτά".

Για τα όσα ακολούθησαν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τις δηλώσεις των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, Μπάκου και Καϋμενάκη, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε: "Οι δηλώσεις τους φανερώνουν μεγάλη απειρία και πρόκληση. Ο πρόεδρος του Αστέρα, ο Γιώργος Μποροβήλος, πρώην διαιτητής και μάλιστα άριστος, έκανε σωστές ποδοσφαιρικές δηλώσεις. Θα μπορούσαν να πουν οτιδήποτε άλλο, όχι αυτά που είπαν οι δύο παράγοντες. Εάν είχε γίνει αυτό στο εξωτερικό θα είχαν τιμωρηθεί βαριά. Στην Ευρώπη είναι αμείλικτοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις, σε ανάλογα θέματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ