ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σαρώνει" τη βελγική αγορά για στόπερ ο Ολυμπιακός

RSC Anderlecht player Bram Nuytinck, right, challenges Sporting Lokeren player Hamdi Harbaoui during the Jupiler Pro League play-offs match at the Contstant Vandenstock stadium in Brussels, Sunday May 18, 2014. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
RSC Anderlecht player Bram Nuytinck, right, challenges Sporting Lokeren player Hamdi Harbaoui during the Jupiler Pro League play-offs match at the Contstant Vandenstock stadium in Brussels, Sunday May 18, 2014. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο Μπέσνικ Χάσι βρέθηκε στις Βρυξέλλες τις τελευταίες μέρες και οι πληροφορίες από το Βέλγιο έκαναν λόγο για... ματιές προς τον Νούτινγκ της Άντερλεχτ. Βελγικά ΜΜΕ βάζουν στο "παιχνίδι" και τον Κοσάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης. (VIDEOS)

Ο Ολυμπιακός στην προσπάθειά του να κλείσει τους Οφόε, Καρσελά και Εμενίκε, ρίχνει ματιές προς την βελγική αγορά για να βρει τον κατάλληλο στόπερ που θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο στόχος του Χάσι είναι να βρεθεί ένας αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα καλύψει ουσιαστικά το κενό του Δημήτρη Σιόβα.

Ήδη οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Μπραμ Νούιτινγκ της Άντερλεχτ. O 27χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός αποτελούσε ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Χάσι την περίοδο που καθόταν στον πάγκο της Άντερλεχτ και το σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι το συμβόλαιό του τελειώνει του χρόνου και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση επέκτασης της συνεργασίας του.

Φέρεται λοιπόν ο Χάσι να τον έχει ψηλά στις προτιμήσεις του, ενώ και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική, αφού λέγεται ότι κοστίζει γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία σεζόν είχε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο και 12 σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Βέλγοι βάζουν στο "κόλπο" και άλλον έναν στόπερ από το εγχώριο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Μίλος Κοσάνοβιτς. Ο 27χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης πήγε πέρσι στο “Μορίς Ντουφράσν” από την Μαλίν με ένα ποσό γύρω στα 2,5εκ. ευρώ.

Την περασμένη σεζόν με τη Σταντάρ δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Συνολικά είχε μόλις 7 συμμετοχές, ενώ στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 είχε μείνει για 4 μήνες εκτός δράσης λόγω ρήξης συνδέσμων. Συγκεκριμένα έπαθε τη ζημιά τέλη Ιουλίου και επέστρεψε στη δράση τέλη Νοεμβρίου.

Ο Κοσάνοβιτς έχει συμβόλαιο με τη Σταντάρ εώς το 2020 και οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να παραχωρηθεί ακόμα και με τη μορφή δανεισμού.

Photo credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ