ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάντσες: "Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό"

Σάντσες: "Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό"

Ο Κάρλος Σάντσες σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, όμως εδώ και αρκετές ημέρες δεν υπάρχει επικοινωνία με την πλευρά των ερυθρόλευκων. Κρίσιμο 24ωρο για τη μεταγραφή του.

Ο Κολομβιανός μέσος "καίγεται" να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό και η πλευρά του πιέζει εκείνη της Βαλενσιέν να ρίξει τις απαιτήσεις της, έτσι ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Όπως έχουμε αναφέρει όμως και παλαιότερα, το αυτί του προέδρου της γαλλικής ομάδας δεν... ιδρώνει και του έδωσε διορία μέχρι την πρώτη Αυγούστου να βρει ομάδα, αλλιώς θα συνεχίσει στην Βαλενσιέν. Πάντως ο Σάντσες μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" και επανέλαβε για ακόμα μία φορά που θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό.

"Το έχω πει πολλές φορές. Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα που με καλύπτει. Εδώ και μέρες δεν έχω νέα ούτε εγώ, ούτε ο μάνατζέρ μου από την ελληνική ομάδα. Αν επιστρέψουν, θα χαρώ, αφού με ενδιαφέρει αυτή η προοπτική", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στη συνέχεια είπε για τη διορία που του έδωσε ο πρόεδρος της Βαλενσιέν: "Η διοίκηση με ενημέρωσε ότι θα περιμένει μέχρι και την πρώτη του μηνός. Δεν αγχώνομαι όμως. Αν δεν βρω αυτό που θέλω θα μείνω εδώ άλλο ένα χρόνο. Τελειώνει το συμβόλαιό μου την επόμενη σεζόν και αν βρω αυτό που θέλω θα συνεχίσω και μετά θα έχω το δικαίωμα της επιλογή".

Για το που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις, είπε: "Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Νομίζω ότι αν γίνει μία νέα συζήτηση με τον εκπρόσωπό μου και τους δύο συλλόγους, μπορεί να βρεθεί λύση. Κι αυτό να μη γίνει άμεσα, δεν έχω άγχος, όπως σας είπα. Μέσα σε αυτές τις δύο μέρες θα μιλήσω ξανά με τον μάνατζέρ μου, θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και θα αποφασίσουμε".

Κρίσιμο 24ωρο

Είναι βέβαιο λοιπόν πως κατά την διάρκεια της ημέρας ίσως υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Κολομβιανού άσου, αφού η διορία λήγει σε λίγες ώρες και ο Σάντσες θα πιέσει. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν έχει αλλάξει την πρόταση που κατέθεσε πριν λίγες εβδομάδες (ανέρχεται στα 2.7 εκ. ευρώ).

Σε περίπτωση που παραμείνει στην Γαλλία ο Σάντσες θα γίνει προσπάθεια να ανανεωθεί το συμβόλαιο του, κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ