ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σα: "Το μέλλον δεν το ξέρει κανένας"

Σα: "Το μέλλον δεν το ξέρει κανένας"

O Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του τίτλου, τόνισε ωστόσο ότι δεν έχει να σχολιάσει κάτι για το μέλλον του.

Αρνήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του σε συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA ο Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ του Ολυμπιακού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τίτλο και τον αφιέρωσε στους φίλους των ερυθρόλευκων, αλλά και την οικογένειά του.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε και κερδίσαμε τον τίτλο, όμως τα πράγματα ήταν λίγο παράξενα γιατί χωρίς φιλάθλους και χωρίς φιέστα ένας τίτλος δεν μπορεί να γιορταστεί. Όλοι μαζί είμαστε πρωταγωνιστές δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτή την επιτυχία. Η άμυνα μας ήταν αρκετά βελτιωμένη και είχε μεγάλη επίδραση στην επιτυχία της ομάδας", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για:

Την αφιέρωση του τίτλου: "Στους φιλάθλους μας που περιμένανε πολύ καιρό αυτόν τον τίτλο. Στην οικογένεια μου αλλά και σε όσους δουλεύουν σε αυτό το σύλλογο γιατί έχουν βοηθήσει πάρα πολύ".

Τα μεταγραφικά σενάρια και το μέλλον του: "Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Το μέλλον δεν το ξέρει κανένας. Θέλουμε αυτή τη στιγμή να ολοκληρώσουμε τη χρονιά και μετά θα δούμε τι θα συμβεί".

Το ντέρμπι αιωνίων στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Super League: "Όπως πάντα πάμε για τη νίκη και θα είμαστε συγκεντρωμένοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς Τσιμίκα κόντρα στον Παναθηναϊκό
Μίνι απόδραση στην Αίγινα για τους πρωταθλητές

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ