ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σα: "Θετικό το αποτέλεσμα, θα πάμε για τη νίκη"

Σα: "Θετικό το αποτέλεσμα, θα πάμε για τη νίκη"

Ο Ζοσέ Σα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το 1-1 του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, αλλά και αισιόδοξος για τη ρεβάνς στην Αγλλία, όπου οι ερυθρόλευκοι θα πάνε για τη νίκη.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, δεδομένων και των συνθηκών του αγώνα, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Σα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Γουλβς. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, είπε αρχικά: "Φυσικά ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι παίξαμε με παίκτη λιγότερο για περισσότερα από 60 λεπτά και απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι θετικό και τώρα θα παλέψουμε στο δεύτερο παιχνίδι για την πρόκριση".

Ερωτηθείς για το πώς αλλάζει τα δεδομένα της ρεβάνς αυτό το 1-1, ο Πορτογάλος σχολίασε: "Με την Άρσεναλ αποδείξαμε ότι μπορείς να προκριθείς ακόμη κι αν δεν πάρεις τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Μιλώντας εκ μέρους μου αλλά και όλης της ομάδας, όλοι πιστεύουμε στη νίκη, έχουμε αυτοπεποίθηση και θα πάμε με αυτό το σκοπό".

Τέλος, σε ερώτηση για το αν είχε βάλει κάποιο στοίχημα με τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ντανιέλ Ποντένσε, απάντησε: "Όχι δεν είχαμε βάλει κάποιο στοίχημα".

Δείτε τις δηλώσεις του Ζοσέ Σα:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ