ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σα Πίντο στο Sport24.gr: "Θα μείνει μαζί μας ο Χασάν"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αχμέντ Χάσαν εξακολουθεί να απασχολεί το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά ο προπονητής του στη Μπράγκα, Ρικάρντο Σα Πίντο, δήλωσε στο Sport24.gr ότι ο Αιγύπτιος φορ θα μείνει στην ομάδα του.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει στρέψει όλη του την προσοχή στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (7/8, 20.45) με τη Μπασακσεχίρ για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, η διοίκηση κινείται δυναμικά για να τελειώσει τις μεταγραφικές της υποθέσεις.

Οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται για έναν ακόμη χαφ που θα πλαισιώσει τους Γκιλιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη, ένα δεκάρι, έναν αντί - Φορτούνη δηλαδή, ίσως και έναν επιθετικό. Τελευταία, το όνομα του Αχμέντ Χασάν γράφεται πως απασχολεί εκ νέου την ομάδα του Πειραιά. Ο διεθνής Αιγύπτιος στράικερ αγωνίστηκε πέρυσι στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Μπράγκα, κάνοντας 32 συμμετοχές με 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τι λέει όμως γι' αυτό ο προπονητής της Μπράγκα, Ρικάρντο Σα Πίντο; Τον έχει στα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο; Τον θεωρεί σημαντικό ή προτίθεται να τον... ξεφορτωθεί; Ο Πορτογάλος, άλλοτε κόουτς του ΟΦΗ και του Ατρόμητου απάντησε σχετικά στο Sport24.gr και ήταν ξεκάθαρος: " Ο Χασάν θα μείνει μαζί μας".

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κρατήσει τον 26χρονο επιθετικό αν έδινε στη Μπράγκα 4.000.000 ευρώ μέχρι τις 30 Μαΐου. Δεν το έκανε και ο Αφρικανός γύρισε στην πορτογαλική ομάδα, με την οποία βέβαια οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν να διαπραγματευτούν σε νέα βάση μετά το πέρας της προθεσμίας καταβολής της ρήτρας. Σύμφωνα όμως με τον Σα Πίντο, ο υψηλόσωμος φορ θα παραμείνει στη Μπράγκα για τη σεζόν 2019-2020.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής (2/8) ο Πορτογάλος προπονητής είχε... μπλεξίματα με τις Αρχές, όταν τσακώθηκε με αεροσυνοδό σε αεροπλάνο στο Φάρο, με αποτέλεσμα να κατέβει από αυτό και να επέμβει η Αστυνομία. "Όλα καλά, δεν ήταν τίποτα σοβαρό" ανέφερε στο Sport24.gr ο 48χρονος κόουτς, ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει στα ΜΜΕ της Πορτογαλίας για το θέμα:

" Είχα κάνει κράτηση ειδική θέση, ώστε να μπορώ να απλώσω τα πόδια μου. Είναι αδύνατο να κρατήσω το γόνατό μου λυγισμένο κατά τη διάρκεια της πτήσης, λόγω των τραυματισμών που αντιμετώπισα ως παίκτης. Η αεροσυνοδός μου ζήτησε να μην έχω αυτή τη στάση, αλλά της είπα πως μου είναι αδύνατο και πως γι' αυτό έκανα κράτηση αυτήν την θέση".

Ο Σα Πίντο, που αναγκάστηκε να κατέβει από το αεροπλάνο, αφού ισχυρίστηκε πως η αεροσυνοδός ήταν αγενής, εξήγησε ότι θα έκανε μήνυση στην Ryanair.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

24ο Ευαγγέλιο: Το "no interest" του Νούνο για Σισέ
Μπόκα: Βλέπει Σολδάνο για αντι-Μπενεντέτο
Ο Ισραηλινός διαιτητής Γκρίνφελντ στο Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ