ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ρώτησε για Ρεϊνόσο ο Ολυμπιακός"

"Ρώτησε για Ρεϊνόσο ο Ολυμπιακός"

Δημοσιογράφος από την Αργεντινή μετέφερε μέσω twitter την πληροφορία ότι Ολυμπιακός και Βαλένθια ρώτησαν για την περίπτωση του 21χρονου μέσου της Ταγέρες, Εμάνουελ Ρεϊνόσο.

Ενδεχομένως να είναι απλά ένα σενάριο από αυτά που κυκλοφορούν άφθονα σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ωστόσο προέρχεται από μια χώρα στην οποία ο Λουσιάνο Γκαλέτι τσεκάρει πάντα παίκτες για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Δημοσιογράφος από την Αργεντινή (Nacho Peralta) μετέφερε μέσω twitter την πληροφορία ότι Ολυμπιακός και Βαλένθια ρώτησαν για την περίπτωση του 21χρονου μέσου της Ταγέρες, Εμάνουελ Ρεϊνόσο, επικαλούμενος ουσιαστικά δήλωση του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Luis Grillo.

Πρόκειται για ατζέντη, η εταιρία του οποίου δραστηριοποιείται κυρίως στην Αργεντινή, απ' όπου προέρχονται οι πελάτες του.

Ο Εμάνουελ Ρεϊνόσο είναι ένας επιτελικός μέσος, με δημιουργικές κατά βάση ικανότητες, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ταγέρες.

Με την πρώτη ομάδα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 17 συμμετοχές δίχως να σκοράρει, το συμβόλαιο του εκπνέει στις 30/06/2020, η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στο μισό εκατομμύριο ευρώ και δεν είναι διεθνής.

Σύμφωνα με το tweet του Αργεντίνου δημοσιογράφου, ο Luis Grillo παραδέχθηκε πως "υπήρξαν επαφές με τον Ολυμπιακό και τη Βαλένθια για να μάθουν σχετικά με την περίπτωση του Ρεϊνόσο".

Ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν η ερώτηση έγινε πρόσφατα δίχως να υπάρχει συνέχεια ή αν πρόκειται για μια κατάσταση που βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι μια πληροφορία που μεταδόθηκε προ ολίγου, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες και η βαρύτητα της θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Στη Μαγιόρκα ο Ζντιέλαρ
Χωρίς Μποτία στα Χανιά ο Ολυμπιακός
Ελαμπντελαουί ή Φαν ντερ Βιλ στη Χαλ
Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ