ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρώτησε για Αμπάτε ο Ολυμπιακός

Ρώτησε για Αμπάτε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ινάσιο Αμπάτε, σύμφωνα με ρεπορτάζ Ιταλού δημοσιογράφου της Gazzetta dello Sport. Ο Ιταλός δεξιός μπακ φεύγει από τη Μίλαν ύστερα από μια δεκαετία. (VIDEO)

Ο Ινάσιο Αμπάτε φεύγει από τη Μίλαν δέκα χρόνια μετά τη μεταγραφή του στους "ροσονέρι" από την Τορίνο. Ο 32χρονος Ιταλός δεξιός μπακ (γεννημένος στις 12/11/1986) μένει ελεύθερος και μια σειρά από ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο της Gazzetta dello Sport, Nicolò Schira. Εκτός από τους "ερυθρόλευκους", Μπολόνια και Λιόν επίσης έχουν ρωτήσει για τον διεθνή ακραίο αμυντικό (έχει παίξει 22 φορές με την εθνική Ιταλίας).

Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από τη Νάπολι, την Πιατσέντζα, τη Μόντενα και την Έμπολι. Οι Πειραιώτες εκτιμάται πως θα έμπαιναν στη διαδικασία να αποκτήσουν τον Αμπάτε στην περίπτωση πώλησης του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Πριν από ένα μήνα το όνομα του Αμπάτε είχε συνδεθεί και με τη Λέτσε του Παναγιώτη Ταχτσίδη (θα συμμετάσχει στη Serie A τη νέα σεζόν).

Δείτε σε δράση τον Αμπάτε:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ