ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ρώτησα τον Μιλόγεβιτς αν τα δημοσιεύματα είναι αληθή"

"Ρώτησα τον Μιλόγεβιτς αν τα δημοσιεύματα είναι αληθή"

Ο Μίταρ Μρκέλα, τεχνικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, ρώτησε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς αν ισχύουν τα σενάρια συνεργασίας με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι. Διαβάστε την απάντηση που πήρε από τον Σέρβο τεχνικό.

Την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε και ήθελε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, διέψευσαν κατηγορηματικά οι Πειραιώτες το μεσημέρι της Πέμπτης (22/3) και λίγες ώρες μετά ήρθε η αντίδραση του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Μίταρ Μρκέλα, τεχνικός διευθυντής της σερβικής ομάδας, υποστήριξε πως μίλησε με τον Μιλόγεβιτς για τις συγκεκριμένες φήμες και πήρε μια ξεκάθαρη απάντηση:

"Ρώτησα τον Μιλόγεβιτς αν τα δημοσιεύματα είναι αληθή. Μου απάντησε με μια λέξη: 'Ανοησίες'. Νομίζω πως αυτό είναι αρκετό", υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα και στη συνέχεια ρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν έχει ακόμη ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας με έναν τόσο επιτυχημένο προπονητή.

"Όταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήρθε στο κλαμπ (σ.σ. Ερυθρό Αστέρα), συμφωνήσαμε ότι μοναδικός μας στόχος ήταν το πρωτάθλημα και μετά από ένα χρόνο θα καθόμασταν να μιλούσαμε για την επέκταση της συνεργασίας μας. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε.

Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στη μάχη για τον τίτλο και εξαιτίας αυτού, τέτοιες ειδήσεις δεν μας βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Χρειαζόμαστε ηρεμία και σταθερότητα", τόνισε ο Μίταρ Μρκέλα, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα " novosti.rs".

Στη Σερβία υποστηρίζουν πως στο τέλος της σεζόν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα μιλήσει πρώτα με την διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα και στη συνέχεια θα πάρει τις αποφάσεις του, αναφέροντας πως ο συμπατριώτης τους τεχνικός έχει πολλές προτάσεις από συλλόγους της Ευρώπης αλλά και της Αραβίας.

Photo credits: novosti.rs

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάψευση Ολυμπιακού για Μιλόγεβιτς
Λαΐφης: "Η Σταντάρ έδειξε ότι θα με αγοράσει"
"Πορτοκαλί" - "μπλε" σημειώσατε X
Δεν υπογράφει τις προτάσεις του Βασιλειάδη ο Ολυμπιακός
Νέα μάχη στο διαιτητικό δικαστήριο για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ