ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρουμπιόλα: "Δεν άκουσα ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει τον Σολδάνο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος του Φράνκο Σολδάνο, Ερνάν Ρουμπιόλα, σχολίασε το μέλλον του Αργεντινού επιθετικού που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Μπόκα.

Τον Αύγουστο του 2019 ο Φράνκο Σολδάνο παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Μπόκα. Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται ο δανεισμός και ο Αργεντινός θα πρέπει να επιστρέψει στους "ερυθρόλευκους".

Στην Αργεντινή γίνεται διαρκώς αναφορά στο μέλλον του 25χρονου, ενώ ο εκπρόσωπός του Ερνάν Ρουμπιόλα απάντησε στη φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να μην ενδιαφέρεται να κρατήσει τον Σολδάνο. " Δεν το έχω ακούσει αυτό, ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει τον Φράνκο. Θα ήταν φυσιολογικό γι' αυτόν να μείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Αν η Μπόκα δεν ανανεώσει το συμβόλαιο, τότε θα πρέπει να επιστρέψει. Το πρώτο πράγμα που θα συζητήσουμε είναι η ανανέωση και η παραμονή στη Μπόκα" είχε χαρακτηριστικά.

Ο Σολδάνο έχει παίξει σε 14 παιχνίδια με τη Μπόκα και έχει σημειώσει δύο γκολ. Με τον Ολυμπιακό έχει συμβόλαιο έως το 2023. Αν η Μπόκα θέλει να τον αποκτήσει, μπορεί να ενεργοποιήσει μέχρι τέλη Μαΐου την οψιόν αγοράς του που φτάνει περίπου τα 4.5 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ