ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Βρίσκομαι στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου"

Ρομπέρτο: "Βρίσκομαι στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser" ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο. Τι ανέφερε για το μέλλον του, το Champions League και τον Φορτούνη.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser" μίλησε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, όπου αναφέρθηκε στον ίδιο και στην ομάδα του, στο αν θα ήθελε να παίξει σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στη φετινή πορεία στο Champions League και στον Κώστα Φορτούνη.

"Είμαι ικανοποιημένος με το φετινό ξεκίνημα και θέλω να συνεχίσω να έχω αυτή την φόρμα. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία, κάνοντας τον καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων 50 ετών. Οταν μία ομάδα είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες, υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι εκτός από το να κάνεις νίκες. Πρέπει να παρουσιάζεις και ωραίο θέαμα, να νικάς στα ντέρμπι και τα ματς με μεγαλύτερη πίεση.

Αυτή τη στιγμή το καταφέρνουμε αυτό και μακάρι να συνεχίσουμε. Βρίσκομαι στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου. Μπορώ να πω ότι η εμπειρία μου, το γεγονός ότι έχω ωριμάσει και το ότι παίζω σταθερά, μου έχουν δώσει σιγουριά. Επίσης και από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαι στο καλύτερό μου σημείο", ανέφερε αρχικά ο Ρομπέρτο και συνέχισε για το μέλλον του:

"Σίγουρα θα ήθελα να παίξω στα όριά μου. Θέλω να το εκπληρώσω αυτό, κάποια στιγμή στην καριέρα μου να παίξω σε πιο υψηλό επίπεδο αν και το να αγωνίζομαι κάθε χρόνο στο Champions League, είναι πολύ σημαντικό. Εδώ είναι ένα μέρος που είχα την ευκαιρία να αποδείξω την αξία μου στο Champions Legaue. Σιγά σιγά, έχω μεγαλύτερες ευθύνες στην ομάδα".

Για το Champions League, σχολίασε: "Είμαστε έτοιμοι για την διοργάνωση. Κάθε χρόνο παίζουμε σε υψηλότερο επίπεδο. Τα ματς ίσως φαίνονται ότι είναι εύκολα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου. Η Ντίναμο πολύ οργανωμένη ομάδα, πιέζει πολύ ψηλά. Πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς και να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και αν νικήσουμε, θα τα καταφέρουμε".

Τέλος, για τον Φορτούνη είπε: "Είναι η χρονιά του και το παιχνίδι του έχει ανέβει πολύ. Έχει κάνει το ξεπέταγμά του, την έκρηξή του. Και πέρυσι ήταν στην ομάδα, όμως δεν είχε τον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν είχε ευκαιρίες αφού παίζει στην ίδια θέση με τον Ντομίνγκες, όμως φέτος είναι η χρονιά του και είναι σημαντικός για εμάς. Πιστεύω ότι θα έχει μία εξαιρετική καριέρα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ