ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Θα συνεχίσω να τιμώ τον Ολυμπιακό"

Ρομπέρτο: "Θα συνεχίσω να τιμώ τον Ολυμπιακό"
Ρομπέρτο

Ο Ρομπέρτο με ανακοίνωση του στα social media σχολίασε την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε πως θα συνεχίσει να τιμά τον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα την Παρασκευή δημοσιεύτηκε μία συνέντευξη του Ρομπέρτο στην ισπανική έκδοση του Goal.com, στην οποία ο αρχηγός του Ολυμπιακού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα.

Με γραπτή του ανακοίνωση, ο 30άχρονος άσος σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατέληξε πως θα συνεχίσει να τιμά τον κόσμο και τον πρόεδρο των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά η δήλωση του:

"Με αφορμή την πληροφορία που δημοσιεύτηκε στον ελληνικό τύπο περί της πιθανής αποχώρησής μου από τον Ολυμπιακό θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα:

Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός, που είναι η οικογένειά μου, και ο πρόεδρος Β. Μαρινάκης, ο οποίος με έχει σαν γιο του από την πρώτη μέρα που πάτησα τον Πειραιά, αξίζουν όλο το σεβασμό μου και όλη την αφοσίωσή μου στη δουλειά. Και ποτέ δε θα έκανα κάτι που θα μπορούσε να βλάψει το σύλλογό μου ή τους φιλάθλουςτου.

Μια και αυτό έγινε σαφές, θα ήθελα να πω ότι εξαιτίας των γεγονότων και των όσων συνήθως συμβαίνουν στις ελληνικές διοργανώσεις, κανένας ποδοσφαιριστής δε θα θέλει να έρθει σε καμία ομάδα, και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι αυτές οι πράξεις βίας όχι μόνο χειροτερεύουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και την ποιότητά του.

Καταστρέφουμε την εικόνα μιας μεγάλης χώρας και ενός μεγάλου πάθους, του ποδοσφαίρου. Είμαι ποδοσφαιριστής και ένας από τους αρχηγούς του Ολυμπιακού, δουλεύω και παλεύω κάθε μέρα για να κάνω καλύτερη την ομάδα μου και να τιμήσω τους φιλάθλους μου και τον πρόεδρό μου.

Και έτσι θα συνεχίζει να γίνεται...".

Με αφορμή την πληροφορία που δημοσιεύτηκε στον ελληνικό τύπο περί της πιθανής αποχώρησής μου από τον Ολυμπιακό θα ήθελα ...

Posted by Roberto Jimenez Gago on Friday, 4 March 2016
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ