ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρομπέρτο: "Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% και να νικήσουμε"

Ρομπέρτο: "Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% και να νικήσουμε"
Ρομπέρτο

Κάλεσμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, να βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, απηύθυνε ο Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στο φαληρικό γήπεδο για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% και να φτάσουν στο τρίποντο.

" Ημέρα αγώνα σήμερα! Ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα! Όπως πάντα, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% και να νικήσουμε! Θέλουμε εσάς, τον 12ο παίκτη μας, να είστε εκεί, στην εξέδρα! Μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα πιθανά! Σας περιμένουμε στο Καραϊσκάκη!», έγραψε ο έμπειρος γκολκίπερ.

Match day today! Another important league game, with PAS Giannina! Like always, we are ready to give 100% and win! We need you, the 12th player, to be there, in the stands! Together, we can make everything possible! See you at Karaiskaki! Ημέρα αγώνα σήμερα! Ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα! Όπως πάντα, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% και να νικήσουμε! Θέλουμε εσάς, τον 12ο παίκτη μας, να είστε εκεί, στην εξέδρα! Μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα πιθανά! Σας περιμένουμε στο Καραϊσκάκη!

A photo posted by Roberto Jimenez (@roberto_rj16) on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ