ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρόμενταλ: "Είμαι Ολυμπιακός"

Ρόμενταλ: "Είμαι Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Ντένις Ρόμενταλ υπέγραψε και είναι πλέον επίσημα όχι μόνο παίκτης αλλά και φίλαθλος του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του στα ελληνικά!

Ο δεξιοπόδαρος Δανός έφτασε λίγο μετά τις 13:30 στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, έβαλε την υπογραφή του στο "ερυθρόλευκο" διετές συμβόλαιο.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας υπήρχαν περίπου 30 φίλοι του Ολυμπιακού που υποδέχτηκαν με καπνογόνα και συνθήματα τον Ντένις Ρόμενταλ, κάτι που εντυπωσίασε τον μάνατζερτου, που έβγαλε videos με το κινητό του.

Στις πρώτες του δηλώσεις μάλιστα, ο διεθνής άσος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τα όσα συνάντησε στον Ολυμπιακό, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην υποδοχή του κόσμου.

"Είναι πολύ όμορφα, πήγα στο προπονητικό είναι μεγαλο και εντυπωσιακό. Moυ άρεσε πολύ του γήπεδο γιατί έχω συνηθίσει στον αγωνιστικό χώρο να είναι κοντά οι εξέδρες και να καταλαβαίνω την ατμόσφαιρα. Ο κόσμος με υποδέχτηκε με πολύ καλό τρόπο, ήταν πολύ καλοί μαζί μου, ανυπομονώ να παίξω!", τόνισε αρχικά ο Ρόμενταλ, ο οποίος φάνηκε να γνωρίζει αρκετά για την "ερυθρόλευκη" πραγματικότητα:

"Ξέρω ότι πρέπει να γίνουμε ξανά πρωταθλητές, γι' αυτό ήρθα. Ξέρω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το ρυτθμός ταχζύτητα μ' αρέσει να δημιουργώ ευκαιρίες. το αρνητικό μου είναι οι κεφαλιές που δοελύεω για να το βελτιώσω".

Ερωτηθείς για το ποιο σύστημα του ταιριάζει περισσότερο, ο 32χρονος άσος είπε: " Προτιμώ το 4-3-3 αν και ο ποδοσφαιριστής δεν κάνει το σύστημα, απλά το σύστημα μπορεί να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να εξελιχθεί".

Όσο για το αν είχε ρωτήσει κάποιον για τον Ολυμπιακό πριν έρθει, υπογράμμισε: " Δεν έχω ρωτήσει κάποιον συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό. Ξέρω κάποια πράγματα, αλλά περισσότερα ξέρω για την Ελλάδα. Σίγουρα αν είχα κάποιον μέσα από τον Ολυμπιακό να ρωτήσω θα ήταν καλύτερα".

Αναφορικά με τις προτάσεις που είχε στα χέρια του, ο Δανός άσος δήλωσε: " Είχα κάποιες προτάσεις όπως μου είπε ο μάνατζερ μου, όμως η πιο σοβαρή πρόταση κι αυτή που σκεφτόμουν ήταν του Ολυμπιακού".

Φυσικά, ως νέος παίκτης δεν θα μπορούσε να δώσει μια υπόσχεση για το μέλλον της ομάδας: " Για τα επόμενα δύο χρόνια θα είμαστε πρωταθλητές κι αν όχι τα δύο τότε το ένα σίγουρα. Είμαι Ολυμπιακός (στα ελληνικά)".

Έτσι λοιπόν, η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε άλλη μια σπουδαία μεταγραφή μετά απ' αυτές των Μοντεστό και Ιμπαγάσα και ο σχεδιασμός προχωρά όπως πρέπει, με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας και την επιστροφή στην κορυφή. Και έπειται συνέχεια...

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντένις Ρόμενταλ. Ο Δανός ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας".

*
Να σημειωθεί πως ο Ντένις Ρόμενταλ επέλεξε και θα φορά την φανέλα με το νούμερο "24" στην πλάτη.

Λέρμπι: "Ο Ρόμενταλ ήθελε Ελλάδα"

Ο Ρόμενταλ μπορεί να ήταν το κεντρικό πρόσωπο της σημερινής ημέρας για τον Ολυμπιακό, όμως δεν ήταν ο μόνος που έκανε δηλώσεις.

Την σκυτάλη από τον πελάτη του, πήρε ο μάνατζερ, Σόρεν Λέρμπι, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήθελε να κρατήσει τον Ρόμενταλ στην Ολλανδία, όμως αυτό ψήφισε Ελλάδα και Ολυμπιακό: " Εγώ ήθελαν να τον κρατήσω στην Ολλανδία. Εκείνος, όμως και η οικογένεια του ήθελαν να έρθουν στην Ελλάδα. Από 'κει και πέρα εγώ δεν μπορούσα να φέρω κάποια αντίρρηση, στην ολοκλήρωση της μεταγραφής".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ