ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρισβάνης και Σιώπης "ψηφίζουν" Μιλόγεβιτς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταλήξει στην επιλογή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τότε οι δύο δανεικοί των "ερυθρολεύκων" θα πάνε με άλλον αέρα στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, από μία σοβαρή λεπτομέρεια ο Σπύρος Ρισβάνης δεν κατάφερε να "ψήσει" τον Μπέσνικ Χάσι στην περσινή προετοιμασία. Το γεγονός ότι επέλεξε να πάει στο Ζέεφελντ δέκα μέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρέωσεών του με τον Πανιώνιο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, είχε ως αποτέλεσμα να του στοιχίσει.

Ο δε Μανώλης Σιώπης ενώ καταλάβαιναν όλοι στο Ρέντη ότι ο Μπέσνικ Χάσι είχε ημερομηνία λήξης, επέλεξε να φύγει για τον Πανιώνιο στα τελειώματα του Αυγούστου, εν αντιθέσει με τους Ανσαριφάρντ και Αντρέ Μαρτίνς που προτίμησαν να μείνουν.

Και οι δύο παρακολουθούν τις εξελίξεις με το θέμα του προπονητή. Κι αυτό, γιατί υπολογίζονται και οι δύο να δώσουν κανονικά το “παρών” στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Το θέμα είναι τι θα γίνει ενόψει της νέας σεζόν. Αν θα μείνουν στον Ολυμπιακό ή θα παραχωρηθούν ξανά δανεικοί.

Ένα από τα ονόματα των προπονητών που έχουν ακουστεί, είναι αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Οι “ερυθρόλευκοι” το έχουν διαψεύσει, όμως, οι Σέρβοι επιμένουν ότι ο Μιλόγεβιτς θα μιλήσει με τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν.

Οι Ρισβάνης και Σιώπης έχουν τους λόγους τους να... ψηφίζουν κατά κάποιο τρόπο τον Μιλόγεβιτς. Κι ο λόγος είναι προφανής: Με τον Βλάνταν έκαναν μία εξαιρετική χρονιά στον Πανιώνιο το 2016-17.

Ο Ρισβάνης είχε 30 συμμετοχές με τους “κυανέρυθρους” την περσινή σεζόν και μάλιστα πήρε φανέλα βασικού ισάριθμες φορές. Οφείλει πολλά στον Μιλόγεβιτς για το γεγονός ότι τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Του έδωσε την ευκαιρία, του έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής και οι “ερυθρόλευκοι” τον ξεχώρισαν λίγο πριν τελειώσει ο α' γύρος κάνοντας γύρω στον Νοέμβριο του 2016 κίνηση για να τον αποκτήσει.

OΣιώπης από την πλευρά του είχε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλη μία στο Κύπελλο. Και τις 33 φορές έπαιξε βασικός με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερή του χρονιά στη Σούπερ Λίγκα, με αποτέλεσμα να κερδίσει το εισιτήριό του για την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Και τους δύο ο Μιλόγεβιτς τούς είχε ξεχωρίσει εξ αρχής όταν πρωτοκάθισε στον πάγκο του Πανιωνίου. Βέβαια, άλλο Πανιώνιος και διαφορετικό το επίπεδο στον Ολυμπιακό, ωστόσο, αποτελεί κοινό μυστικό ότι αν προσληφθεί ο Σέρβος τεχνικός, είναι δεδομένο ότι θα ανέβουν με άλλον αέρα στα βουνά της Αυστρίας τον Ιούνιο τόσο ο Σιώπης, όσο και ο Ρισβάνης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ